Каменських у рожевому бікіні похизувалася витонченими вигинами своєї фігури (фото)

Популярна 34-річна співачка Настя Каменських продовжує працювати та відпочивати на одному з чорноморських курортів зі своїм чоловіком, репером Потапом. Розмістивши недавно знімок на яхті, який викликав неоднозначну реакцію у моралістів, тепер артистка вирішила показати, як займається активними видами спорту, зазначають Патріоти України.

Зокрема, красуня вирішила покататися на сапборді та влаштувала фотосесію на хвилі. Потап зобразив улюблену дружину, яка позувала йому на сапі у рожевому бікіні, приймаючи пікантні пози і демонструючи красу тіла. Вона дуже швидко попливла у море, залишаючи на тлі горизонту свій стрункий силует.

Звичайно, шанувальники чекали від артистки подібних фото з відпочинку, тому жваво відреагували на спортивні успіхи Насті.

Зірки, що не старіють: 59-річна Моніка Беллуччі у новій фотосесії захопила фоловерів ідеальною фігурою та пишним бюстом (фотофакти)

четвер, 25 квітень 2024, 9:14

Італійська акторка Моніка Беллуччі захопила кадрами з нового фотосету, де похизувалася стрункою фігурою та пишним бюстом. . Так, днями знаменитість знялася для сторінок відомого глянцю Elle. Нині ж артистка продовжує ділитися кадрами з фотосету. Зокр...

"Ти вбив і не отримав покарання?": Культовий актор Алек Болдуїн потрапив у черговий скандал через застрелену ним українку (відео)

четвер, 25 квітень 2024, 6:24

Відомий актор Алек Болдуїн, якому нещодавно ще раз пред'явили звинувачення за вбивство українки Галини Гатчінс під час зйомок вестерну "Іржа", потрапив знову у скандал. Про це повідомляє видання Metro. . Виявилося, що днями у одній з кав'ярень до ньог...