"Каменських вкусила?": Підопічна Потапа знялася в еротичній фотосесії для Playboy (фото)

Співачка Мішель Андраде знялася для української версії журналу Playboy. Кадрами пікантної фотосесії зірка поділилася в Instagram. "Чому б у вівторок не влаштувати трохи пожежі?" – поцікавилася у підписників дівчина, передають Патріоти України.

На знімках Мішель постала з рожевим волоссям, в шкіряних штанах та куртці, під яку не одягла білизни. На одному з кадрів виконавиця повністю оголила груди, прикривши соски наклейками.

Думки підписників щодо відвертої зйомки Мішель розділилися. Більшість прийшла в захват від нового образу співачки, але частина відреагувала негативно.

"Срамота!", "Я від Вас такого не очікувала. Я думала, Ви порядна дівчина. Шкода!", "Каменських вкусила?", "Нарешті роздягатися почала. Довго щось", "А дівчинка дозріла!", "Так... Демони зжерли Чистоту...", "Ех, шоу-біз і богемна тусовка потихеньку не туди будь-якого заведуть...", – написали вони у коментарях.

Хто така Мішель Андраде

Мішель Андраде – українська співачка і телеведуча. Співає іспанською, українською, російською, англійською та португальською мовами.

2 листопада 2017 року вийшов перший сольний відеокліп Андраде на пісню "Хватит свистеть". Автором пісні став Олексій Потапенко (Потап) і Олексій Завгородній (Позитив). Приспів пісні Андраде виконувала свистом.

У 2019 році був випущений альбом Андраде Latino Ritmo. У вересні 2019 року була представлена перша сольна пісня Андраде українською мовою – "Не знаю".

Змушена залишити сцену: Катерина Кухар вся в сльозах розповіла, що отримала серйозну травму

п’ятниця, 26 квітень 2024, 19:05

Українська артистка балету Катерина Кухар у сльозах розповіла, що дістала серйозну травму і не зможе закінчити тур, передає NV. Кухар звернулася до шанувальників у сторіс в Instagram і зізналася, що надірвала м’язи під час одного зі своїх виступів. ....

Довелося викликати швидку: Анастасія Приходько поскаржилася на проблеми зі здоров’ям

п’ятниця, 26 квітень 2024, 17:50

Співачка Анастасія Приходько, яка останнім часом пережила немало стресів та неприємних пригод, поскаржилася на проблеми зі здоров'ям. Після знімання кліпу їй раптово стало погано, передають Патріоти України. Анастасія змушена була викликати швидку до...