"Казав, що вона - свята, і все": Молода дружина Віктора Павліка зізналася, чому хотіла з ним розлучитись

Дружина співка Віктора Павліка Катерина Репяхова вперше зізналася, що хотіла розлучитися з ним. Причиною стала позиція артиста у конфлікті теперішньої дружини з колишньою - Лорою Созаєвою. Жінки публічно виясняли стосунки у соцмережах, обмінювалися образливими коментарями, передають Патріоти України.

Як каже Катерина, вона була змушена самотужки боротися з хейтом та образами. Бо тоді Віктор став на бік колишньої, вважав її ледь не святою.

«Коли його колишня дружина мене образила, а він її дуже сильно захищав. Казав, що вона — свята і все. От вона читає Біблію, вона свята, не може нічого поганого робити. Отака от аргументація. І все, щоб не відбувалося, — вона хороша. Він сказав, що „ляже під потяг“ та „віддасть свою голову“, але його колишня цього не робила», — зізналась Реп’яхова в інтерв'ю Славі Дьоміну.

За словами Катерини, їй було дуже боляче й неприємно, але вона прийняла рішення піти від чоловіка. Дарма що їхньому сину Михайлику було тоді півроку. Зрештою усі разом зібралися й поговорили. Катерина каже, що навела всі докази того, як Лора її ображала.

«Ми поїхали до цієї колишньої і розповіли про всі ті капості, я показала докази, і після цього все припинилося», — поділилась подробицями дружина Віктора Павліка. Вона каже, що зазвичай у їхній родині ініціатором сварок стає Віктор, а вона першою йде миритись.

Яку помилку більшість з нас робить при заварюванні чаю

п’ятниця, 29 березень 2024, 14:12

Заварюючи чай, багато людей навіть не замислюються про правильну тривалість цього процесу. Одні любителі чайного напою явно поспішають, прибираючи пакетик із окропу зарано. Інші гурмани надовго залишають мішечки у гарячій воді та виймають їх лише після...

"Чоловік мене тягнув униз. Тепер я вільна": Шакіра заявила про готовність залишитися самотньою заради кар’єри

п’ятниця, 29 березень 2024, 11:50

Незважаючи на те, що Шакіра час від часу згадує чоловіка-зрадника Жерара Піке, зараз вона значною мірою зосередилася на власній персоні і музичній кар'єрів. Про це співачка заявила у свіжому випуску вечірнього шоу Джиммі Феллона, передають Патріоти Укр...