Хіба це вона? Тіна Кароль у невдало підібраному вбранні нагадала дівчинку-смурфа (фото, відео)

Тіна Кароль продовжує мандрувати. Цього разу українська виконавиця прилетіла до Грузії, аби просувати свій новий альбом "Подвійний рай". Зірка не лише зустрілася з фанатами та поспілкувалася з журналістами, а й з'явилася на розважальному шоу "Танці із зірками", передають Патріоти України.

У Мережі все частіше з'являються кадри пригод успішної виконавиці за кордоном. Тіна Кароль активно готувалася до того, щоб порадувати своїх численних шанувальників на танцювальному шоу. Виконала вона на паркеті пісню "Намалюю тобі зорі".

На публіці вона з'явилася у чудовому вбранні, яке підкреслило її апетитні форми, плоский живіт та вузьку талію. Тіна Кароль одягла довгу білосніжну сукню з трендовим вирізом в зоні декольте і високим розрізом до стегна. Образ вона доповнила високими блакитними рукавичками. Своє волосся кольору пшениці вона залишила розпущеним, лише ідеально вирівнявши його за допомогою плойки.

Цікаво, що українська зірка нагадала багатьом Смурфетту – дівчинку-сумрфа з мультфільму "Смурфіки". Для повної схожості їй не вистачає тільки білого капелюшка.

"Чудова", "Невдалий образ... ну ніяк не подобається", "Дуже люблю її пісні, люблю, як Виконавця, але, іноді, як на мене, Тіна переграє з мелізмами, грою голосу та ритмом", "Богиня, еталон жіночої краси", "Іноді вбрання бувають не вдалі", - пишуть фоловери.

"Це моє життя": Розлучений Сергій Танчинець відреагував на чутки про романи

п’ятниця, 19 квітень 2024, 16:44

Лідер гурту "Без Обмежень" Сергій Танчинець, якому приписують роман з його піарницею, відреагував на чутки про нові стосунки. Артист зазначив, не має наміру коментувати особисте життя. І просить прихильників не ставити йому запитань про це, а зосередит...

Хоче отримати громадянство США: Принц Гаррі остаточно розірвав зв'язки з королівською родиною і більше не вважає себе британцем

п’ятниця, 19 квітень 2024, 9:50

Принц Гаррі відмовився від права на проживання у Великій Британії та оголосив Америку своїм домом у нових документах. Герцог Сассекський "розглядає" отримання громадянства США, що може означати відмову від королівських титулів. Повідомляється, він дав ...