Хоче їздити в рідний Львів: Російська співачка відмовилась від гастролей у Криму, бо злякалася українських законів

Російська співачка Анжеліка Варум відмовилась від гастролей в окупованому РФ Криму з практичних міркувань. Про це йшлося у програмі "А поговорити?", передають Патріоти України.

За словами поп-виконавиці, у родичів зі Львова вона не була останні 5-6 років. Остання поїздка не склалася через нібито карантин. "Я в’їзна. Я не можу їздити до Криму. Я не їжджу до Криму вже дуже багато років. У мене немає можливості. Ну як, є можливість, якщо в’їжджати через територію України", – поскаржилася росіянка.

Інакше, пояснила ведучій Варум, її внесуть до "чорного списку" України і вона не зможе відвідати родичів у Львові. "У мене там рідні, бабусина сестра, їй 96 років. Її ж колись треба навідувати. У мене там могили, за якими тільки я доглядаю. Мені доводиться приїжджати, дивитися… ", – пожалілася Варум.

При цьому сама ведуча не стала згадувати про збройну агресію Росії, але назвала її "всією цією ситуацією". На що Варум відповіла, що ставиться до "погіршення російсько-українських відносин" як до "божевільного дому".

Також росіянка пояснила, що її ніхто не змусить зайняти конкретну політичну позицію. "Від мене не можна вимагати зайняти позицію, бо я одразу посилаю. Тому що тут не може бути якоїсь позиції. Не може бути ніякої позиції!" – підкреслила Варум, додавши, що вона – "за людство".

Варум зазначила, що росіяни та українці "дуже схожі". "Ми рідні", – підсумувала росіянка.

Яку помилку більшість з нас робить при заварюванні чаю

п’ятниця, 29 березень 2024, 14:12

Заварюючи чай, багато людей навіть не замислюються про правильну тривалість цього процесу. Одні любителі чайного напою явно поспішають, прибираючи пакетик із окропу зарано. Інші гурмани надовго залишають мішечки у гарячій воді та виймають їх лише після...

"Чоловік мене тягнув униз. Тепер я вільна": Шакіра заявила про готовність залишитися самотньою заради кар’єри

п’ятниця, 29 березень 2024, 11:50

Незважаючи на те, що Шакіра час від часу згадує чоловіка-зрадника Жерара Піке, зараз вона значною мірою зосередилася на власній персоні і музичній кар'єрів. Про це співачка заявила у свіжому випуску вечірнього шоу Джиммі Феллона, передають Патріоти Укр...