"Хочеться плакати": Джамала зізналася, що втратила близьку людину (фото)

Українська співачка Джамала повідомила сумну новину. Зірка заявила, що вона втратила дуже близького друга. Про смерть наставниці та викладачки з вокалу Наталії Горбатенко співачка розповіла у своєму Instagram, зазначають Патріоти України.

За її словами, Наталя була винятковим вчителем, адже вона мала унікальні вокальні знання. До того ж Джамала мріяла з нею відкрити вокальну школу.

"Не стало дуже близького друга, з яким можна було говорити годинами про все. Ні в консерваторії, ні після я не зустрічала педагога, який міг навчити співу будь-якої складності. А вона могла. Завжди буду дякувати Богові за цю зустріч", – написала співачка. Зірка розповіла, що такої веселої, енергійної та надихаючої людини ще ніколи не зустрічала.

Джамала додала, що у консерваторії над ними часто жартували, вдже як такими дружними можуть бути вчитель і учень. Зірка багато часу проводила з викладачкою, вони співали та багато говорили.

"Як близькі подружки. У мене такої й не було, й не буде. Неймовірно важко. Хочеться плакати. При ній абсолютно не можна було сумувати. Ми сміялися і завжди-завжди багато говорили, співали та знову сміялися. Неможливо уявити, як взагалі бути без неї", - сказала зірка.

Також Джамала опублікувала архівні фото й уривок з шоу "Танці з зірками", для якого Наталія Горбатенко дала своє останнє інтерв'ю. Зокрема, у тому випуску співачка присвятила їй номер.

Вперше на конкурсі краси високого рівня перемогла 60-річна жінка. Прекрасна аргентинка, що випередила 34 молоденькі кандидатки, розкрила секрет блискучої зовнішності

понеділок, 29 квітень 2024, 8:15

Днями відбувся конкурс краси "Міс Всесвіт Буенос-Айрес". Його переможницею вперше за історію подібних конкурсів стала 60-річна жінка, яку звати Алехандра Родрігес. Вона обійшла 34 кандидаток, які набагато молодші за неї. Про це пише видання Independent...

"Мені було вісімнадцять років": TAYANNA відверто зізналася, навіщо публічно розповіла про роман з відомим одруженим продюсером

неділя, 28 квітень 2024, 21:28

Українська співачка TAYANNA зізналася, чому після однієї дуже особистої історії, яка стала публічною, тепер вважає, що "не завжди потрібно говорити всю правду". Мова йде про роман з одруженим продюсером Дмитром Клімашенком, передають Патріоти України. ...