"Хочеться вже поняньчити": Павло Зібров розповів, чому його донька не виходить заміж за коханого-бізнесмена (фото)

Найвідоміший український вусань, популярний співак Павло Зібров не приховує, що б з радість видав доньку Діану заміж. Але карантин постійно заважає планам... Про це сам артист розповів журналістам програми "Зірковий шлях", яка виходить на телеканалі "Україна", передають Патріоти України.

"Ми б із задоволенням це все зробили, але півтора року нічого не було. І всі весілля зсунулися на півтора року, всі зали, де можна погуляти на 150-200 чоловік, уже на півроку та більше розписані. Тому що, ті, що минулого року мали одружитися і вийти заміж, і ті, що цього - все зсунулося. Тому треба будувати великі зали весільні. Поки що немає залів, де б могли поміститися наші молоді", - говорить Зібров.

Співак додає, що готовий віддати донечку заміж, адже мріє про онуків. "Хочеться вже поняньчити, віддати своє тепло, тому що великі - це великі діти, а маленькі - це солодкі дітки", - поділився артист.

Зауважимо, що вже більше 5 років донька Павла Зіброва зустрічається з коханим-бізнесменом Андрієм Іщенком. Весілля пара мала зіграти вже давно, але весь час не виходило. Причина - той же карантин, про який каже і батько Діани.

"Весілля у нас зараз - проблема номер один. Тому що, планували на минулий рік - повз. Планувати на цей рік - не знаю. Можливо, восени все буде краще, тримаємо пальці, кулаки, дулі, не знаю, що там треба тримати. Можна сказати, що вже на низькому старті йде підготовка до планування родини. Я хочу таку сім'ю, як у моїх батьків. Я мрію про гарне весілля", - говорила Діана "Зірковому шляху" ще у квітні 2021 року.

Розпочато процедуру: У Путіна покарають Аллу Пугачову ганебним клеймом рашистів

четвер, 28 березень 2024, 9:25

Алла Пугачова, яка активно підтримує Україну та виїхала з країни-агресора разом з чоловіком Максимом Галкіним та дітьми, може отримати статус "іноагента" в РФ. Стало відомо, що на батьківщині артистки вже розпочали цю процедуру, а голова Федерального ...

"З огляду на такі шанси": Мати Майкла Джексона судиться з його сином через спадщину поп-короля

середа, 27 березень 2024, 18:44

Нова тяганина через спадщину Майкла Джексона пов'язана з тим, що розпорядники майна короля поп-музики Джон Бранка і Джон Макклейн продали половину видавничих і майстер-записів співака компанії Sony за 600 мільйонів доларів. Троє дітей Майкла, Бігі, 22 ...