Хочу: Еллерт заінтригував посланням для Мішиної, що "втекла" в Карпати - вони знову разом? (фото)

Ксенія Мішина дала чітко зрозуміти, що вони з переможцем "Холостячки" Олександром Еллертом розійшлися і більше не є парою. Але шанувальники вважають, що це черговий етап притирання закоханих і незабаром все вирішиться. На такі думки їх наштовхнула і активність автора "Кварталу 95", який останнім часом став коментувати пости на сторінці актриси в соцмережі, передають Патріоти України.

Так, Ксенія показала в Instagram цілу серію розслаблених атмосферних фото з Карпат. Актриса в затишному світшоті-оверсайз і лосинах насолоджується оточуючими пейзажами і прекрасними моментами серед гір і чарівної природи.

Олександр вирішив інтригувати Ксенію і шанувальників їх пари короткими посланнями, що складаються з одного слова під кожним новим фото актриси. Знімки з Карпат не стали винятком. Так, вони вже змогли скласти фразу "дуже сильно хочу....", і тепер з нетерпінням чекають продовження романтичної історії в мережі.

Тим часом Ксенія насолоджується відпочинком в Карпатах з сином Платоном і своїми друзями. Актриса зірвала овації шанувальників, які помітили, що вона виглядає щасливою, безтурботною і розслабленою.

  • Саша, ми всі чекаємо наступне слово
  • Енергія насолоди так і пре
  • Просто богиня
  • Нереальна
  • Яка красива
  • Рапунцель
  • Як завжди, чарівна!
  • Лісова красуня
  • Шикарна Леді

Зазначимо, що Олександр кілька днів тому відпочивав за містом, але з ким шоумен поїхав релаксувати на природу, невідомо. А поки Ксенія насолоджується природою Карпат і сонячною погодою, Еллерт повернувся в Київ до роботи і вже приступив до зйомок нового випуску YouTube- проекту "Но это не точно".

Хоче отримати громадянство США: Принц Гаррі остаточно розірвав зв'язки з королівською родиною і більше не вважає себе британцем

п’ятниця, 19 квітень 2024, 9:50

Принц Гаррі відмовився від права на проживання у Великій Британії та оголосив Америку своїм домом у нових документах. Герцог Сассекський "розглядає" отримання громадянства США, що може означати відмову від королівських титулів. Повідомляється, він дав ...

Коханка була з ФСБ? Німецький мільярдер, оголошений мертвим шість років тому, знайшовся в Москві

п’ятниця, 19 квітень 2024, 9:32

Автори журналістського розслідування вважають, що Гауб міг втекти до Москви через тіньові оборудки з росіянами. Його коханку підозрюється у зв'язках з ФСБ. . Німецько-американський магнат роздрібної торгівлі, 64-річний мільярдер Карл-Еріван Гауб, який...