"Х*р їм, а не Херсон": Кондратюк пояснив, чому окупанти не втримають його маленьку батьківщину

Уродженець Херсонщини, продюсер та ведучий Ігор Кондратюк переконаний, що росіяни не втримають в окупації його маленьку батьківщину довго. Українець вважає, що Херсон росіянам "не по зубах", передають Патріоти України.

Для подібних думок у зірки є власні підстави, якими він поділився в інтерв'ю з УП на YouTube. Артист навіть не пипускає, що його рідний край залишиться підконтрольним росіянам назавжди.

"Вони не втримають цей регіон. На півночі Херсонщини є села, як пишуть мені люди, де наразі населення вже немає. Селяни покинули села. Як через те, що ці села знищили, так і через небажання жити в окупації", – пояснив продюсер.

Уродженець Херсонщини наголосив, що окупантів херсонці не чекають і не припускають, що вони можуть залишитися надовго. Навіть факт існування зрадників, що співпрацюють із росіянами, не завадить ЗСУ звільнити Херсонську область від окупаційних військ, переконаний Кондратюк.

"За всієї наявності зрадників, які були депутатами, якимись керівниками, все одно не уявляю цього. По суті, з тих високих посадовців, які зрадили Україну, – це Сальдо, який останні роки був депутатом облради, і депутат Ковальов зі "Слуги народу". Я не вірю, що Херсонщина їм по зубах. Знаєш, як пишуть? Х*р їм, а не Херсон", – підсумував продюсер.

Також він розповів, що на окупованих територіях все ще залишаються його рідні та близькі, яким не вдалося виїхати на підконтрольні Україні території.

"Це моє життя": Розлучений Сергій Танчинець відреагував на чутки про романи

п’ятниця, 19 квітень 2024, 16:44

Лідер гурту "Без Обмежень" Сергій Танчинець, якому приписують роман з його піарницею, відреагував на чутки про нові стосунки. Артист зазначив, не має наміру коментувати особисте життя. І просить прихильників не ставити йому запитань про це, а зосередит...

Хоче отримати громадянство США: Принц Гаррі остаточно розірвав зв'язки з королівською родиною і більше не вважає себе британцем

п’ятниця, 19 квітень 2024, 9:50

Принц Гаррі відмовився від права на проживання у Великій Британії та оголосив Америку своїм домом у нових документах. Герцог Сассекський "розглядає" отримання громадянства США, що може означати відмову від королівських титулів. Повідомляється, він дав ...