"Хто знає, чи я твій справжній батько": Принц Гаррі пожалівся на "садистські" жарти короля Чарльза

Принц Гаррі у своїх мемуарах розповів, що його батькові, королю Чарльзу ІІІ подобалось робити образливі коментарі про походження молодшого сина. Про це, посилаючись на фрагменти автобіографічної книги "Запасний", пише Page Six, передають Патріоти України.

38-річний принц Гаррі виріс на тлі публічних припущень, що його справжнім батьком був колишній коханець принцеси Діани майор Джеймс Гʼюїтт. У своїй новій книзі "Запасний", яка вийде 10 січня, принц пише, що Чарльзу, здавалося, подобалося робити образливі коментарі про його походження.

"Тато любив розповідати історії, і ця була одна з найкращих у його репертуарі. Він завжди закінчував спалахом філософствувань: "Хто знає, чи справді я принц Вельський? Хто знає, чи я навіть твій справжній батько?". Він сміявся і сміявся, хоча це був напрочуд безглуздий жарт, враховуючи чутки, що циркулювали саме тоді, що мій справжній батько був одним із колишніх коханців мами - майор Джеймс Гʼюїтт. Однією з причин цих чуток було руде волосся майора Гʼюїтта, але іншою причиною був садизм", - пише у своїх мемуарах Гаррі.

Герцог Сассекський зазначив, що читачам таблоїдів сподобалася думка, що його тато насправді не Чарльз.

"Можливо, їм стало краще від того, що життя молодого принца було смішним. Неважливо, що моя мати познайомилася з майором Гʼюїттом лише через довгий час після мого народження", - додав він.

Принцеса Діана, мати принців, мала п’ятирічний роман із Г’юїтом. Вони познайомились на званій вечері в 1986 році, і їхній роман потрапив у заголовки світових газет. Г’юїтт став суперечливою фігурою у Великій Британії через спроби продати любовні листи, якими він обмінювався з покійною принцесою. Його назвали "найбільшим негідником Британії".

"Відійшов у вічність": Помер відомий український актор

четвер, 18 квітень 2024, 18:50

Помер відомий український актор театру Петро Нікітін. Сумну звістку повідомили колеги артиста на офіційній сторінці у Facebook Національного академічного драматичного театру імені Івана Франка, де він працював останні роки свого життя, передають Патріо...

"Мене вивертає взагалі від цієї теми": Зірка українських серіалів розказала, як попрощалась з російськими колегами після вторгнення

четвер, 18 квітень 2024, 16:45

Після початку повномасштабного вторгнення росіян українська акторка театру та кіно Ольга Гришина одразу повидаляла з соцмереж усіх своїх російських колег по цеху і припинила спілкування з ними. Про це акторка розповіла в інтерв'ю "Главкому", передають ...