"Кімната вся обставлена в свічках. Він сидить по центру": 45-річна LAMA відмовила молодшому на 16 років коханому в одруженні

Українська співачка LAMA в програмі "Світське життя" вперше розповіла, що молодший на 16 років коханий освідчився їй, передають Патріоти України.

"Кімната вся обставлена в свічках. Він сидить по центру і пропонує мені вийти за нього заміж, з обручкою. Думаю: "Для чого це робити, весілля?" Ось сенс? Що може бути красивіше за пережитий нами кожен день. Якщо вже потрібно буде для чогось. А так, щоб була якась необхідність... До чого", - розповіла співачка.

Так, співачка не тільки поки заміж не хоче, але і дітей заводити також не поспішає. За її словами, вони з 29-річний коханим чайлдфрі.

"Я не кажу, що цього не буде. Тобто, якщо буде, то буде ця дитина. Значить, це було написано всесвітом. Але щоб спеціально ми планували, старалися, якоїсь такої необхідності в цьому немає", - додала зірка.

Хто така Lama

Lama - українська співачка, автор пісень, вокалістка і єдиний постійний учасник однойменного гурту. На початку 1990-х років вона співала в групі "Магія". У 2005 році заснувала групу Lama. Дебютний альбом гурту мав великий успіх - за тиждень після виходу було продано близько 20 тисяч дисків. У 2007 році співачка отримала премію MTV Europe Music Awards в категорії "Найращий український виконавець".

"Коли людина приходить до думки": Злата Огнєвіч вперше зізналася у спробі самогубства

вівторок, 23 квітень 2024, 16:45

Відома співачка Злата Огнєвіч, яка нещодавно спростувала чутки про свою вагітність, зізналася, що свого часуледь не наклала на себе руки, передають Патріоти України. В інтерв'ю Славі Дьоміну зірка розповіла, що тригером послужили деякі обставини у житт...

"Відстань і час": Відомий український актор розійшовся з дівчиною після п'яти років стосунків і назвав причину

вівторок, 23 квітень 2024, 16:30

Відомий український актор Володимир Гладкий розійшовся зі своєю дівчиною, з якою перебував у стосунках протягом п'яти років, передають Патріоти України. Артист зізнався, що стало причиною їхнього розриву. Зокрема, колишня обраниця Володимира Джулія жив...