"Книга Гаррі, написана Меган": Королівські експерти розкритикували майбутні мемуари принца Сассекського

У понеділок, 19 липня, стало відомо, що принц Гаррі вже рік працює над своєю книгою, в якій поділиться "досвідом, пригодами, втратами і життєвими уроками", зазначають Патріоти України.

Новина про те, що принц Гаррі має намір видати свою автобіографію в кінці 2022 року, стала однією із найбільш обговорюваних в британському суспільстві. Уже відомо, що книга вийде в знаменитому видавництві Penguin Random House, а разом з Гаррі над книгою працює Джон Джозеф Дж.Р. Мерінгер, американський письменник і журналіст, лауреат Пулітцерівської премії. Також він працював над бестселерами — мемуарами про тенісиста Андре Агассі і співзасновника компанії Nike.

Журналістам DailyMail стало відомо, що принц Гаррі отримає за книгу як завдаток мінімум $20 млн, крім того, він отримає ще «багато мільйонів» після продажу книги. Як повідомили інсайдери видання, герцог Сассекський не повідомив ані батькові, ані бабусі, ані старшому братові про те, що планує написати і видати мемуари.

«Я пишу це не як принц, яким народився, а як людина, якою я став. Протягом багатьох років я носив багато капелюхів, як в прямому, так і в переносному сенсі, і я сподіваюся, що, розповідаючи свою історію — злети і падіння, помилки, вивчені уроки — я можу допомогти показати, що незалежно від того, звідки ми родом, ми маємо більше спільного, ніж ми думаємо», — сказано в анонсі, опублікованому в соціальних мережах видавництва. Королівські ж експерти і інсайдери назвали майбутню книгу Гаррі «заробітком на своїй сім'ї» і «книгою Гаррі, написаною Меган».

Одне з джерел видання вважає, що, почувши новину про книгу в королівському дворі швидше «закотили очі», ніж захвилювалися: «Я думаю, що всі просто втомилися злитися, коли справа стосується цих двох. Останні 18 місяців вони витратили на те, що обіцяли Її Величності не робити — заробляючи на життя своїм попереднім життям і статусом членів королівської сім'ї. На жаль, це гнітюче передбачувано».

Як зазначає видання, пара «пустилася берегів», коли в березні цього року дала велике інтерв'ю американській телеведучій Опрі Вінфрі, звинувативши королівську сім'ю в расизмі, ігноруванні депресивних настроїв Меган Маркл і доведенні до думок про самогубство. Після цього інтерв'ю вийшла ціла низка інших інтерв'ю, в яких принц Гаррі розповідав про шкоду, якої завдало життя в королівській родині його психічному здоров’ю.

Біограф королівської сім'ї Філ Дамьер же вважає, що «королівська сім'я буде в розпачі». «Гаррі, безсумнівно, спонуканий Меган, просто не залишить їх у спокої на деякий час. Очевидно, що, коли Гаррі прийшов на відкриття статуї Діани на початку цього місяця, в його відносинах з батьком або братом не було досягнуто значного прогресу. Якби він поважав їхню думку, він би не став писати цю книгу, тому що вони б її не схвалили», — зауважив він.

«Гаррі хоче представити себе зрілим сім'янином, який виніс урок зі своїх помилок і став мудрим старим мудрецем. Але я боюся, що багато інших людей вважатимуть це ще однією справою із заробітка за рахунок його кровної сім'ї».

"Це щось на кшталт перманентної петлі": Ексрадник королівської сім’ї розповів про тиск на хвору Кейт Міддлтон

четвер, 28 березень 2024, 14:56

Принц і принцеса Уельські візьмуть чотиритижневу перерву, щоб відпочити від очей громадськості разом зі своїми дітьми, переїхавши з Віндзора. За словами колишнього королівського радника, спекуляції щодо здоров'я та місцеперебування принцеси Уельської д...

Розпочато процедуру: У Путіна покарають Аллу Пугачову ганебним клеймом рашистів

четвер, 28 березень 2024, 9:25

Алла Пугачова, яка активно підтримує Україну та виїхала з країни-агресора разом з чоловіком Максимом Галкіним та дітьми, може отримати статус "іноагента" в РФ. Стало відомо, що на батьківщині артистки вже розпочали цю процедуру, а голова Федерального ...