Коля Серга розповів, як кілька разів ледь не загинув під обстрілами

Український музикант Коля Серга, який після повномасштабного вторгнення РФ в Україну пішов воювати, розповів про небезпечні моменти за час його служби. Подробицями він поділився в інтерв'ю зі Славою Дьоміним, передають Патріоти України.

"Найнебезпечніше, що було - це ми потрапляли під артобстріл. Ми їздили під Херсон удвох з Даніелем Салемом грати концерт. Їхали під Снігурівку. Саме артобстріл, коли ти бачиш і розумієш, що в тебе зараз може прилетіти, був вперше. До цього ми були в Краматорську в бомбосховищі під одним об'єктом, і в цей об'єкт почали прилітати ракети", - згадав Серга.

Також він поділився спогадами, коли вони з колегами їздили давати концерт на "нульову" лінію Херсонського напрямку.

"Колись була така історія, що ми поїхали в Херсон на "нуль" до хлопців. Взяли бусик у волонтерів, їдемо. Було перехрестя, де нас повинні були зустріти, забрати і відвезти. Ось ми доїхали до цього перехрестя, ці люди ще не під'їхали, зв'язку немає, і тут наш бусик глохне, вимикається вся електрика. Пара хвилин, виїжджає БТР з кущів і дулом на нас. Я вибігаю, кажу: "Хлопці, хлопці, це свої!". Починають з кущів ще виходити хлопці в броніках на голе тіло. Сказали штовхати бусик, бо зараз могло всім "прилетіти". Ми почали штовхати, але, слава Богу, наш водій Толя швидко розібрався що там сталося", - розповів Коля.

Повний рішучості та сили духу: Усик поділився очікуваннями від "бою століття" з Ф'юрі (відео)

субота, 18 травень 2024, 9:40

Ввечері 18 травня світ чекає незабутнє свято боксу. Український боксер Олександр Усик поділився очікуваннями від бою з Тайсоном Ф'юрі. . Він сказав Ф'юрі, щоби той не був наляканим, адже українець не залишить його самого, йдеться в його швидкому інтер...

"Це моя помилка і, можливо, провина": Костянтин Грубич шокував, чим закінчилося розслідування смерті його доньки

субота, 18 травень 2024, 8:59

Ведучий "1+1 Україна" Костянтин Грубич пригадав трагічну ДТП, внаслідок якої у липні 2014 року загинула його донька Оля. Так, свого часу 17-річна дівчина, повертаючись додому, потрапила під колеса автівки на пішохідному переході. Внаслідок ДТП Оля проб...