Коля Сєрга прокоментував зарплату в ЗСУ й зізнався, чи залишиться в армії після перемоги

Співак і ведучий Коля Сєрга не посоромився визнати, що після 2014 року переїхав у Москву заради грошей. Зараз же він не женеться ні за кар'єрою, ні за статками, а служить у ЗСУ. Чи вистачає йому зарплатні, дізнавайтеся далі, передають Патріоти України.

У лютому Коля Сєрга заступив на позиції в Одесі, а з літа їздить деокупованими містами з "Культурним десантом" – підрозділом ЗСУ, який відповідає за культурно-психологічне забезпечення військових і цивільних. Зірковий захисник каже, що за таку службу йому платять, і цих грошей йому вистачає. Зараз і потреб значно менше. Мені абсолютно вистачає моєї зарплатні в ЗСУ. Цілком,– зізнався Коля Сєрга.

"Після війни я залишаюся у Збройних Силах і працюватиму з ветеранами. І музикою займатимусь у тому числі. "Культурний десант" залишиться. Я ж у ньому займаюся музикою. Поки я у Збройних силах України, моя муза працює на Збройні Сили України", – додав шоумен.

Коля Сєрга каже, що "розчинився" в "Культурному десанті" та жертвує особистим життям заради нього, тож розуміє, чому не всі зірки в змозі продовжувати співпрацю з підрозділом. Наприклад, Володимира Остапчука на момент запису інтерв'ю вистачило лише на дві поїздки.

"Це дуже нелегка робота, і для того, щоб її виконувати, потрібно розуміти навіщо і розуміти жертву, яку ти приносиш. І якщо твоє "навіщо" у цьому контексті менше, ніж жертва, яку ти приносиш, то ти їздити не будеш. Тому що гра не коштує свічок. Тому хтось приживається, хтось ні", – прокоментував артист.

Під бронь не підпадає: Дмитро Коляденко розповів, чи готовий вступити до лав ЗСУ

четвер, 2 травень 2024, 9:39

Відомий український шоумен і співак Дмитро Коляденко зізнався, чи піде він служити, якщо йому прийде повістка. Під час телемарафону Єдині новини Дмитро Коляденко зізнався, що перебуває на військовому обліку. Він підкреслив, що якщо отримає повістку, то...

На початку співочої кар'єри: Міка Ньютон показала, який вигляд мала майже 30 років тому (фотофакти)

четвер, 2 травень 2024, 5:00

Українська співачка Міка Ньютон, справжнє ім'я якої Оксана Грицай, показала, як виглядала до своєї популярності. . На своїй сторінці в Instagram артистка опублікувала фотографію, зроблену в 1997 році. На ньому юна співачка позує в білій сукні з м'яко...