"Копия старшая дочь Маша!": Який вигляд мала Оля Полякова у 20 років (фото)

У мережі показали, як українська співачка Оля Полякова змінилася за 17 років. Фанати в коментарях зазначили, що артистка з роками стає тільки кращою. Відповідний кадр з'явився на сторінці "Зірковий шлях" в Instagram, передають Патріоти України.

На архівному фото знаменитість позувала 20-річною. Перед шанувальниками юна зірка з'явилася в обтислій сукні з квітковими принтом, яскравим макіяжем і зібраними волоссям. Тоді як на другому фото Полякова зображена в схожій за фасоном сукні, але з коротким волоссям.

Полякова: який вигляд мала до популярності

Під знімком шанувальники пишуть, що Полякова з роками стає тільки кращою. Також користувачі мережі зазначили, що 16-річна донька Маша на першому фото копія зірки, де та позує ще в юному віці.

"На першому фото – копія старшої доньки", "Шикарна, просто вау", "Жінка з роками стає як дороге вино", "Завжди красива", – писали в коментарях фанати.

Коментарі під фото

Коментарі шанувальників

Змушена залишити сцену: Катерина Кухар вся в сльозах розповіла, що отримала серйозну травму

п’ятниця, 26 квітень 2024, 19:05

Українська артистка балету Катерина Кухар у сльозах розповіла, що дістала серйозну травму і не зможе закінчити тур, передає NV. Кухар звернулася до шанувальників у сторіс в Instagram і зізналася, що надірвала м’язи під час одного зі своїх виступів. ....

Довелося викликати швидку: Анастасія Приходько поскаржилася на проблеми зі здоров’ям

п’ятниця, 26 квітень 2024, 17:50

Співачка Анастасія Приходько, яка останнім часом пережила немало стресів та неприємних пригод, поскаржилася на проблеми зі здоров'ям. Після знімання кліпу їй раптово стало погано, передають Патріоти України. Анастасія змушена була викликати швидку до...