Квартира виявилася щасливою: Василиса Фролова розповіла, як завагітніла від чоловіка, якого ледве знала

Телеведуча Василіса Фролова, яка нещодавно народила сина Родіона, батьком якого став продюсер Дмитро Котеленць, зізналася, що їхні стосунки почалися раптово, і що до цього вони спілкувалися, хіба що, у соціальних мережах. Про це вона розповіла у відвертому інтерв'ю каналу "Олицька". Фролова зізналася, що давно хотіла мати дітей, але все якось не виходило. На цьому тлі у неї траплялися навіть психічні розлади, передають Патріоти України.

У будинку, де вони жили з її колишнім хлопцем, креативним директором Олександром Стрижельчиком, була обладнана дитяча кімната, але дітей так і не було.

У якийсь момент Фролова вирішила обладнати у Києві окрему квартиру, бажаючи зробити з неї «гардеробну», «дівочий куточок» та «нірку». «Діма, батько дитини, увійшов в моє життя дуже несподівано», — сміючись згадує телеведуча. За її словами, вони з продюсером особливо не спілкувалися, хіба що переписувалися у соціальних мережах. Вона зізнається, що їхнє спілкування у мережі було веселим. І якось вона покликала його допомогти з перевезенням коробок з книгами у нову квартиру, чим вони і займалися з пів на п'яту ранку.

«Потім все якось швидко закрутилося… Виявилося, що ця квартира стала для мене щасливою», — каже Василиса Фролова і зізнається, що секс у них трапився відразу ж після перевезення книг, і що саме тоді вона й завагітніла. За словами телеведучої, Дмитро Котеленць раніше так жартував з приводу їхнього знайомства: «Скільки ми з тобою знайомі? Другий триместр?» Нагадаємо, що первісток 43-річної телеведучої з'явився на світ 7 березня 2021 року.

"Сіла знову на антидепресанти": Катерині Тишкевич стало гірше - повернувся сильний головний біль, випадає волосся

п’ятниця, 29 березень 2024, 7:53

Українська акторка Катерина Тишкевич повідомила про погіршення самопочуття внаслідок невідомої хвороби, через яку в грудні минулого року 10 днів провела в реанімації, три з яких - у комі. Зірка понад тиждень втрачає волосся та страждає на хронічний гол...

"Настя не могла пробачити Потапу зраду": У мережі розповіли, хто став причиною "розриву" пари

п’ятниця, 29 березень 2024, 7:30

Натяки Насті Каменських на розставання з Потапом можуть мати під собою цілком реальне підґрунтя, так як вони вже їздять на гастролі не разом, і взагалі - більше не пара, передають Патріоти України. Такий висновок можна зробити не тільки з факту того, щ...