Лаври Волочкової не дають спокою: Оперна діва Максакова вирішила сісти на шпагат (відео)

Відома оперна співачка Марія Максакова, яка за останні місяці помітно схудла, вирішила похвалитися й іншими своїми талантами — зокрема чудовою розтяжкою. У сторіз Instagram вона опублікувала кілька відео з тренувань, показавши, як сідає на шпагат, передають Патріоти України.

Максакова встала біля стіни, притулившись до неї сідницями, і почала повільно розводити ноги у боки. «Дивитись зі звуком», — написала співачка.

Зазначимо, що розтяжкою Максакова хвалиться вже не вперше. Крім того, вона розкрила секрет свого «феноменального» схуднення. Виявляється, назва йому — «інтервальне голодування».

Дітям радість - мамі втіха: Могилевська показала, як привітала доньок з Великоднем (фото, відео)

вівторок, 7 травень 2024, 2:35

Артистка стала мамою двох дітей, публічно оголосивши про всиновлення в новорічну ніч. Меншій дівчинці нещодавно виповнилося чотири роки. . Українська співачка Наталія Могилевська показала, що подарувала донькам на Великдень. Святковими кадрами зірка с...

"Для мене це складне запитання": Відома українська акторка зізналася, як мобілізація чоловіка вплинула на нього

понеділок, 6 травень 2024, 23:55

Дружина українського актора Дмитра Сови - акторка Даша Легейда поділилася, як мобілізація змінила її коханого. Як зізнається акторка, Дмитро кардинально змінився. Зокрема, після відмови від звичних для нього раніше речей він став менш життєрадісним. ...