Ледь прикрила груди піджаком: Джамала знялася у зухвалій фотосесії

Українська співачка Джамала оприлюднила на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram кадри з нової фотосесії, передають Патріоти України.

На них зірка позує в світлих джинсах і кросівках на масивній підошві. При цьому верх у неї повністю оголений. Але, ймовірно, Джамала вирішила не давати хейтерам зайвих приводів для обговорень і прикрила оголені груди піджаком.

"Стає жарко", - підписала вона фото. "З кожним роком Джамала показує все більше сексу, сексуальної енергії", "Краса, вона скрізь і всюди", "Супер", "Вау", - пишуть фани в коментарях.

Змушена залишити сцену: Катерина Кухар вся в сльозах розповіла, що отримала серйозну травму

п’ятниця, 26 квітень 2024, 19:05

Українська артистка балету Катерина Кухар у сльозах розповіла, що дістала серйозну травму і не зможе закінчити тур, передає NV. Кухар звернулася до шанувальників у сторіс в Instagram і зізналася, що надірвала м’язи під час одного зі своїх виступів. ....

Довелося викликати швидку: Анастасія Приходько поскаржилася на проблеми зі здоров’ям

п’ятниця, 26 квітень 2024, 17:50

Співачка Анастасія Приходько, яка останнім часом пережила немало стресів та неприємних пригод, поскаржилася на проблеми зі здоров'ям. Після знімання кліпу їй раптово стало погано, передають Патріоти України. Анастасія змушена була викликати швидку до...