"Ледве ноги волочить": Кіркоров втратив Пугачову через ганебну пристрасть, - шоумен

"Ледве ноги волочить": Кіркоров втратив Пугачову через ганебну пристрасть, – шоумен

Російський шоумен Гоген Солнцев розкрив таємницю співака Філіпа Кіркорова. Він заявив, що артист страждає від ганебної пристрасті: він захоплюється забороненими речовинами, передають Патріоти України.

"Насправді, культ у них один. Це, перепрошую, наркота. Перша лінія шоу-бізнесу не просихає взагалі, ці люди нам відомі. Я можу прізвища не називати насправді, навіщо ображати цих пристойних людей. Але наступного разу він виходить у колготках на сцену і каже, що забув надіти шорти... Буде раз, коли він вийде взагалі без усього. Якби у мене не було особистого досвіду спілкування з даним артистом, я б мовчав. У мене, на жаль, є особистий досвід, він дуже неприємний, на жаль", - заявив Солнцев в інтерв'ю Марку Фейгіну.

За його словами, через свою пристрасть Кіркоров навіть втратив Пугачову. Вона не стала терпіти неадекватну поведінку співака, а тому перестала з ним спілкуватися.

"Я, до речі, думаю, що саме через речовини, що розширюють свідомість, найголовніша жінка шоу-бізнесу припинила спілкування. Вона теж все розуміє, веселощі веселощами, але ось це все... До речі, він ніжками ледве дибає, ледве за собою волочить... А поруч люди, які цьому радіють, він же подарунки їм робить", - розповів шоумен.

Солнцев вважає, що люди з оточення Кіркорова могли б йому допомогти, але не хочуть. Вони лише користуються ним і його багатством. Однак все це може закінчитися дуже погано. За словами Солнцева, коли Кіркоров каже, що підтримує Путіна і говорить про Крим, йому хочеться запитати у артиста, чи не почався у нього "прихід".

Важка хвороба не завада: Кейт Міддлтон отримала новий королівський титул від Чарльза III

п’ятниця, 26 квітень 2024, 8:05

Король Великобританії Чарльз III надав принцесі Уельській Кейт Міддлтон новий королівський титул. Вона стала представником Ордену кавалерів пошани. Про це повідомляє ENews. . Цей титул Її Королівської Високості є абсолютно новим, оскільки до неї ніхт...

Зірки, що не старіють: 59-річна Моніка Беллуччі у новій фотосесії захопила фоловерів ідеальною фігурою та пишним бюстом (фотофакти)

четвер, 25 квітень 2024, 9:14

Італійська акторка Моніка Беллуччі захопила кадрами з нового фотосету, де похизувалася стрункою фігурою та пишним бюстом. . Так, днями знаменитість знялася для сторінок відомого глянцю Elle. Нині ж артистка продовжує ділитися кадрами з фотосету. Зокр...