Леся Нікітюк хотіла "розвести" своїх підписників, але фоловери не дали ввести себе в оману (фото)

Українська телеведуча Леся Нікітюк любить в своєму Instagram розповідати про події в особистому житті, а також ділитися яскравими враженнями, зазначають Патріоти України.

Також нерідко Леся розігрує своїх підписників, намагаючись ввести їх в оману різними «вигадками». Так, напередодні ведуча опублікувала фото в подсолнухах, підписавши його «Дорога на Міконос».

Як відомо, на зазначеному грецькому острові відпочивають багато представників європейського шоу-бізнесу, зокрема, там проводила час внучка Григорія Чапкіса Анна Сафрончик - саме звідти вона прилетіла на похорон дідуся.

Тому побачивши підпис до посту, багато українців похихотіли "ну так, скажеш теж - суцільні соняшники, Грецією і не пахне", і порадили Лесі не сильно топтати урожай - а то ще ціна на соняшникову олію знову підвищиться!

У відповідь настирлива Леся опублікувала нове фото - тепер уже нібито з Міконосу. "І скутер відразу подорожчав. Привіт вам з Міконосу", - написала Леся Никитюк.

Але багато українців відразу розкусили свою улюбленицю — ніяка це не Греція, а берег Дністра в Чернівецькій області. Проте шанувальники засипали телеведучу компліментами, відзначаючи її іскрометний гумор і зовнішні дані.

«З першого погляду подумала, що Оля Полякова — ці ніжки», «Красуня», «Богиня», «Яка просто шикарна фігурка», — пишуть фоловери.

"Операція менш ніж за два дні": Дружина Віктора Павліка зізналась, що знову ляже під ніж хірурга

четвер, 28 березень 2024, 18:22

Дружина українського співака Віктора Павліка Катерина Реп'яхова, яка рік тому зробила пластику носа та підборіддя, знову ляже під ніж хірурга. На своїй сторінці в інстаграмі вона розповіла, що готується до планової операції, зробила вже необхідні обсте...

"Що з очима?": Сашко Положинський опинився під крапельницею і налякав різним виглядом зіниць

четвер, 28 березень 2024, 17:44

Екслідер гурту "Тартак" Сашко Положинський опинився під крапельницею, чим неабияк налякав своїх прихильників, передають Патріоти України. Артист у своєму Instagram натякнув, що в нього виникли проблеми зі здоров'ям. Зокрема, він опублікував світлину, ...