Лікарі були безсилі: Від ковіду помер відомий радянський актор

У неділю, 1 серпня, у Санкт-Петербурзі помер відомий радянський та російський актор Анатолій Рудаков. Йому було 72 роки. Про смерть артиста повідомив виконавчий директор Спілки кінематографістів у Санкт-Петербурзі Олександр Вігеновіч, передають Патріоти України.

«Анатолій Родіонович помер вчора. Останні чотири тижні Анатолій Родіонович провів у лікарні ім. Боткіна з діагнозом коронавірус, останні два дні — на апараті ШВЛ. Серце не витримало. Однак офіційна причина смерті ще не відома, як і дата прощання», — сказав Вігеновіч.

Анатолій Рудаков народився 24 липня 1950 року у селі Велике Ситне Полоцької області. Зараз це Білорусь. У кіно дебютував у 1973 році у ролі єфрейтора Осініна у фільмі «Я служу на кордоні».

Серед найбільш популярних фільмів за участю Рудакова — «Сержант міліції», «Мерседес тікає від погоні», «Знайти та знешкодити», «Я тебе ніколи не забуду», «Макар-слідопит». В останні роки актор знімався переважно у серіалах — «Кобра. Антитерор», «Майстер і Маргарита», «Злочин і кара», «Шерлок Холмс».

"Операція менш ніж за два дні": Дружина Віктора Павліка зізналась, що знову ляже під ніж хірурга

четвер, 28 березень 2024, 18:22

Дружина українського співака Віктора Павліка Катерина Реп'яхова, яка рік тому зробила пластику носа та підборіддя, знову ляже під ніж хірурга. На своїй сторінці в інстаграмі вона розповіла, що готується до планової операції, зробила вже необхідні обсте...

"Що з очима?": Сашко Положинський опинився під крапельницею і налякав різним виглядом зіниць

четвер, 28 березень 2024, 17:44

Екслідер гурту "Тартак" Сашко Положинський опинився під крапельницею, чим неабияк налякав своїх прихильників, передають Патріоти України. Артист у своєму Instagram натякнув, що в нього виникли проблеми зі здоров'ям. Зокрема, він опублікував світлину, ...