"Любов" зі скрепами виявилася не зовсім взаємною? До любителя РФ Тілля Ліндеманна у Твері навідалась російська поліція

До соліста німецької групи Rammstein Тілля Ліндеманна, який наразі гастролює по Російській Федерації, прийшли російські силовики. Вони затримали одного з музикантів. Про це інформує Telegram-канал LIFE SHOT, передають Патріоти України.

Російські правоохоронці прийшли до фронтмена Rammstein в номер готелю "Завидово" під Твер'ю, в якій повинен виступити Ліндеманн. Як пише Telegram-канал, затримали одного з учасників музичної групи.

Як повідомило Інтерфаксу джерело, силовики видали Ліндеманну припис про "недопущення порушення антиковідних заходів" у зв'язку з підготовкою його виступу у Тверській області, "попри обмеження на проведення масових заходів".

Постояльці комплексу відпочинку "Завидово", де знаходиться зараз артист, розповіли, що співробітники правоохоронних органів у цивільному зайшли у номер до Ліндеманна, де провели з ним бесіду, суть якої невідома, пише "Говорить Москва".

29 серпня фронтмен Rammstein планував виступити на фестивалі "Макларин" на підтримку партії "Родина". Напередодні ввечері організатор фестивалю і засновник холдингу "Афанасий" Максим Ларін написав у соцмережі, що їм не вдалося "сховати Ліндеманна з його групою. Їх знайшли та пресують". Пізніше публікацію видалили.

4 і 5 вересня Тілль Ліндеманн виступить також на "топовому" фестивалі в Москві разом з військовими оркестрами.

19 серпня у Держдумі РФ допустили, що німцю, який дуже любить росіян, можуть надати російське громадянство.

Ліндеманн неодноразово висловлював свою прихильність до Росії та культури СРСР. Раніше він опублікував кліп до каверу на хіт "улюблене місто" Марка Бернеса російською мовою.

Кавер виявився саундтреком до нового фільму Тимура Бекмамбетова "Дев'ятаєв", який скоро вийде в прокат в Росії.

Старий скандаліст влипнув по-повній: 75-річного Жерара Депардьє затримали в Парижі за звинуваченням у сексуальному насильстві. В чергу вишикувались 13 жінок

понеділок, 29 квітень 2024, 17:40

У понеділок, 29 квітня, в Парижі поліцейські затримали Жерара Депардьє. Культового актора допитають у зв'язку зі звинуваченнями двох жінок у сексуальному насильстві. Про це повідомляє телеканал BFMTV. . Перша жінка стверджує, що в 2014 році, коли вон...

"Я захрипла. Чи вірите ви в психосоматику?": Аlyona alyona втратила голос просто перед "Євробаченням-2024"?

понеділок, 29 квітень 2024, 15:22

Українська виконавиця alyona alyona, яка цьогоріч у дуеті з Jerry Heil представлятиме Україну на "Євробаченні-2024", зізналась, що просто перед самим конкурсом у неї стався конфуз, передають Патріоти України. Так, артистки вже прибули до шведського міс...