Лукашенко влаштував рознос у секс-шопі: Нова пародія зірки "Кварталу 95" Великого розсмішила мережу

Зірка студії "Квартал 95" Юрій Великий порадував шанувальників новою кумедною пародією. Цього разу комік висміяв самопроголошеного президента Білорусі Олександра Лукашенка, який днями відвідав Мінський мотоциклетний завод та залишився дуже незадоволеним повною відсутністю імпортозаміщення у виробництві. У зв'язку з цим гуморист пофантазував, якою була б інспекція білоруського диктатора до магазину з товарами для дорослих, передають Патріоти України

У секс-шопі Лукашенко у виконанні Великого влаштував справжній рознос співробітникам через те, що презервативи, іграшки та інше приладдя виготовляють із китайських матеріалів, а не вітчизняних. Відео комік оприлюднив на особистому YouTube-каналі (щоб подивитися, доскролльте до кінця сторінки).

На думку головного героя ролика, виготовляти гуму для контрацептивів можна на заводі "Белшина". Вийде, як зазначає "Лукашенко", ще краще, ніж було: і шиповані, і з будь-яким протектором. Є і недолік – такі презервативи вийдуть трохи товстішими, зате "взимку тепліше".

"Хоча б смазка-то наша? А що не можна змастити нашою соняшниковою олією? Якісна! У нас її надміру після того, як експорт заборонили. Хочеш – рафінована, хочеш – запашна. З макухою знову ж таки. Кукурудзяну можна використовувати. Ну от скажіть мені, чому б для свого качанчика, так би мовити, не використовувати кукурудзяну олію? Та й кому взагалі на думку спало такий стратегічно важливий виріб у Китаї замовляти? Їх вже півтора мільярди. Як думаєте, це якісний товар? – відчитав Великий в образі одіозного лідера Білорусі співробітників секс-шопу.

Розглядав "Лукашенко" у магазині і фалоімітатор, а також рожеві пухнасті наручники. "Навіщо вам це імпортне барахло? Один дзвінок начальнику міліції і у вас цих наручників буде скільки завгодно. Міцні, надійні, перевірені мітингами. Треба буде в рожевий колір пофарбувати? Скажіть. Це ж взагалі не проблема. Мені он на день народження подарували дорогущу картину якогось там Малевича "Чорний квадрат". Несмак повний! Я її в зелений колір перефарбував, так вона ж зовсім іншими фарбами заграла", – видав комік.

А ось анальну пробку "Лукашенко" запропонував виробляти на заводі шампанських вин у цеху з виробництва пробок. Закінчується відео тим, що герой пародії просить вимкнути камери, аби він міг нормально приступити до "дегустації".

Всього за три години з моменту публікації відео зібрало понад 156 тисяч переглядів, 24 тисяч лайків та близько 1000 коментарів. "Не можу від сліз позбутися! Юрію, ви дуже Великий", "Ридаю від сміху", "Сказати, що геніально – означає нічого не сказати! Якщо просто почути, не бачачи, то 200% зі 100 білоруський Лукаш! Юр, ну як завжди, браво!" – залишали глядачі.

Бен Аффлек і Дженніфер Лопес: Розлучається одна з найбільш зіркових пар Голлівуду - ЗМІ

п’ятниця, 17 травень 2024, 4:15

Вони вперше зустрілися на початку 2000-х, і їхні стосунки дійшли до заручин. Однак за кілька днів до весілля пара скасувала їх. З'явилися чутки про те, що голівудські зірки Бен Аффлек та Дженніфер Лопес, які возз'єдналися через 17 років і нарешті одруж...

"Ділюсь цим вперше": Співачка Lama показалася з молодшим на 18 років коханим і розсекретила, чим він займається

четвер, 16 травень 2024, 9:14

Українська співачка Наталя Дзеньків, відома під псевдонімом Lama, не є любителькою того, аби ділитися в Мережі сімейним контентом. Однак з нагоди важливого свята, а саме Міжнародного дня сім'ї, артистка зробила виняток. Зокрема, Lama вперше за тривалий...