"Мене дістали з могили та зробили якийсь укол": Зрадниця Ані Лорак розридалася, розповідаючи про сімейну трагедію

Співачка Ані Лорак, старший брат якої, Сергій, загинув в Афганістані, розплакалася під час телепередачі, згадуючи похорон рідної людини, передають Патріоти України.

«Коли мені було 9 років, коли він сказав, що піде в Афганістан добровольцем, ми думали, що він жартує», — згадує співачка у передачі «Судьба человека» і додає, що родина була у шоці.

Ані Лорак досі шкодує, що не пішла проводжати брата — вона боялася пропустити школу: «Якби зараз все перемотати, я б хотіла цю мить пережити».

Вона також згадує той момент, коли додому привезли закриту труну з її загиблим братом, а також похорон, на якому Ані Лорак кинулася у могилу.

«У мене був з ним, дійсно, зв'язок. Я не могла уявити, що це колись станеться. Це було неможливо. І я кинулася до нього, у могилу. Пам'ятаю, що мене дістали, зробили укол і я поїхала в якійсь машині … Думаю, що до цього часу він зі мною. Вночі, коли я заснула, то побачила сон. Брат сказав, що він не помер, що він завжди буде зі мною … Всі складні моменти він зі мною, він дає мені сили», — розповідає співачка, не приховуючи сліз.

Вона додала, що вирішила прожити одне життя за двох — за себе і за брата, і що буде найщасливішою. Такою, яким хотів би бути і Сергій.

"Це моє життя": Розлучений Сергій Танчинець відреагував на чутки про романи

п’ятниця, 19 квітень 2024, 16:44

Лідер гурту "Без Обмежень" Сергій Танчинець, якому приписують роман з його піарницею, відреагував на чутки про нові стосунки. Артист зазначив, не має наміру коментувати особисте життя. І просить прихильників не ставити йому запитань про це, а зосередит...

Хоче отримати громадянство США: Принц Гаррі остаточно розірвав зв'язки з королівською родиною і більше не вважає себе британцем

п’ятниця, 19 квітень 2024, 9:50

Принц Гаррі відмовився від права на проживання у Великій Британії та оголосив Америку своїм домом у нових документах. Герцог Сассекський "розглядає" отримання громадянства США, що може означати відмову від королівських титулів. Повідомляється, він дав ...