"Мерлін Монро....таких жінок мало...але вони є": Тіна Кароль з пишною голлівудською укладкою вразила новою зачіскою (фото, відео)

Тіна Кароль дуже часто змінює образи і цього року навіть обстригла чубок. Але артистка повернулася до свого старого образу фатальної жінки, і порадувала шанувальників гарним пишним голлівудським укладанням, передають Патріоти України.

В особистому обліковому записі в Інстаграм-сторіз успішна українська співачка поділилася з шанувальниками новими кадрами. Спочатку Тіна Кароль зняла себе в машині з красиво покладеним волоссям і зафіксованим спеціальними шпильками.

Трохи згодом вона показала себе вже у всій красі. Зірці уложили волосся в пишну зачіску з косим проділом і красивими голлівудськими локонами. У макіяжі стилісти підкреслили очі чорним олівцем, а пухкі губи – червоною помадою. На задньому фоні можна побачити гарну новорічну ялинку.В іншому відео Тіна Кароль постала в кадрі з прибраним назад волоссям і у забавному зеленому святковому светрі із зображенням ведмедика Тедді. Про свою нову роботу артистка не розповідає, але, зважаючи на все, виконавиця взяла участь у новорічній фотосесії.

"Незрівнянна", "Дізнаюся колишню Тіну", "Зая", "Радує те, що полюбила себе!!! І в одязі повсякденному стала модельніше, так тримати!!!", "І погляд і образ фатальної жінки. Мерлін Монро....таких жінок мало...але вони є", "Як я сумувала за такою Тіною", "Чарівна, я закохана в цю красуню давно і назавжди", — захоплюються шанувальники.

"Відійшов у вічність": Помер відомий український актор

четвер, 18 квітень 2024, 18:50

Помер відомий український актор театру Петро Нікітін. Сумну звістку повідомили колеги артиста на офіційній сторінці у Facebook Національного академічного драматичного театру імені Івана Франка, де він працював останні роки свого життя, передають Патріо...

"Мене вивертає взагалі від цієї теми": Зірка українських серіалів розказала, як попрощалась з російськими колегами після вторгнення

четвер, 18 квітень 2024, 16:45

Після початку повномасштабного вторгнення росіян українська акторка театру та кіно Ольга Гришина одразу повидаляла з соцмереж усіх своїх російських колег по цеху і припинила спілкування з ними. Про це акторка розповіла в інтерв'ю "Главкому", передають ...