"Мій перший у житті досвід": Alyona Alyona нарешті показала коханого і розповіла про життя з ним (фото, відео)

Українська реперка Alyona Alyona (Олена Савраненко) вперше вийшла на публіку разом зі своїм коханим Денисом. Нещодавно пара почала жити разом і, за словами артистки, для неї це болюча тема. Як розповіла знаменитість, поки їй важко жити в житлі хлопця. Про це вона повідомила у програмі "ЖВЛ", передають Патріоти України.

Відомо, що коханий Alyona Alyona – TikTokер Денис. Раніше зірка приховувала особисте життя і зовсім нещодавно почала розкривати подробиці. За словами реперки, тема спільного проживання для неї болюча. Вона вперше зважилася на те, щоб жити на території хлопця.

"Це болюче питання. Він мені дуже подобається, і я вирішила жити на його території. Це мій перший у житті досвід, тому що раніше всі жили у мене. У нього невелике житло, а у мене багато речей, тому для мене це складно" , – зізналася Alyona Alyona.

Коротко про знаменитість:
  • Alyona Alyona, справжнє ім'я Олена Савраненко – українська хіп-хоп- і реп-виконавиця.
  • Працювала вихователькою в дитячому садку "Теремок" в Баришівці. Також була завідуючою дитсадка в селі Дернівка під Києвом. У дитячому садку пропрацювала 4 роки.
  • Реп-тексти пише з дитинства, однак для широкої публіки представила їх тільки у віці 27 років, коли почала викладати відео на YouTube. У жовтні 2018 року вийшов перший відеокліп "Рибки", який і зробив її відомою.

"Операція менш ніж за два дні": Дружина Віктора Павліка зізналась, що знову ляже під ніж хірурга

четвер, 28 березень 2024, 18:22

Дружина українського співака Віктора Павліка Катерина Реп'яхова, яка рік тому зробила пластику носа та підборіддя, знову ляже під ніж хірурга. На своїй сторінці в інстаграмі вона розповіла, що готується до планової операції, зробила вже необхідні обсте...

"Що з очима?": Сашко Положинський опинився під крапельницею і налякав різним виглядом зіниць

четвер, 28 березень 2024, 17:44

Екслідер гурту "Тартак" Сашко Положинський опинився під крапельницею, чим неабияк налякав своїх прихильників, передають Патріоти України. Артист у своєму Instagram натякнув, що в нього виникли проблеми зі здоров'ям. Зокрема, він опублікував світлину, ...