Міняє дах навіть сусідам: Оля Полякова затіяла капітальний ремонт у своїй київській квартирі (відео)

Минулого року, коли після заморозків почалася відлига, у Олі Полякової в її розкішній квартирі почав текти дах. Зірка активно скаржилася на ЖЕК і публікувала відео зі свого будинку, показуючи, як знищується її ремонт. Щоб запобігти того ж самого в цьому році, напередодні зими артистка вирішила зробити дах своїм коштом, але не тільки собі, а й ще трьом під'їздам, передають Патріоти України.

У сторіз в Інстраграмі успішна українська співачка опублікувала відео зі своєї п'ятикімнатної квартири, показавши, що там триває капітальний ремонт. Через те, що зі стелі текла вода, зірці довелося замінити абсолютно все: шпалери, двері, стелю.

"Подивіться на мою бідну квартиру, зараз тут відбувається ремонт. Це мій дах, який в цьому році впав моїм дітям на голову. Я зараз роблю ремонт на даху. Мало того - роблю дах трьом під'їздам. Послухала ваші поради, що потрібно взяти все в свої руки і зробити своїм коштом. І роблю своїм коштом", - зазначила в ролику Оля Полякова.

Артистка провела екскурсію по квартирі, показавши справжню розруху. Також Оля Полякова показала кадри, на чому взагалі тримався дах в її будинку: балки прогнили, і якби вона не вжила заходів, то все могло б закінчитися цілком плачевно - дах просто б повалився. І хто знає, що могло б бути.

"Перекриття все було гниле, дерев'яне. Це все могло просто впасти в один момент на голову. Все це текло на голову роками. 10 років тік дах. Ми це все зняли, і зробили новий дах, і тепер все буде добре", - зазначила співачка.

"У мене почалися стосунки, коли дружина поїхала за кордон": Вірастюк розповів, чому кинув дружину, з якою прожив 15 років

вівторок, 16 квітень 2024, 11:30

Український спортсмен, заслужений майстер спорту України Василь Вірастюк ухвалив рішення створити нову сім’ю тоді, коли його законна дружина Інна, з якою він прожив у шлюбі 15 років, та має двох спільних синів, виїхала за кордон у пошуках порятунку від...

"Їхала на концерт до Чорнобая": Анастасія Приходько потрапила в ДТП

вівторок, 16 квітень 2024, 10:58

Українська співачка Анастасія Приходько шокувала, що потрапила в аварію, передають Патріоти України. ДТП сталася, коли виконавиця прямувала давати концерт, який мав відбутися в місті Чорнобай. Після аварії авто Насті Приходько було пошкодженим, що їй д...