"Моя мрія збулася": Зірка "Червоної шапочки" Поплавська похвалилася участю сина в "СВО" і закликала до вбивств українців

Російська актриса Яна Поплавська, відома насамперед за роллю Червоної Шапочки в однойменному радянському фільмі, похизувалася гарматним мʼясом, яке звикла називати сином Климом. Артистка відправила спадкоємця в Україну і з безпечного місця закликала обстрілювати українців ракетами, передають Патріоти України.

Обурена "атаками безпілотників" пропагандистка розмріялася про обстріли Львова, Кривого Рогу та Івано-Франківська, а ще видала свою кровожерливу радість через вбивство мирних людей в Чернігові. Божевільна путіністка звинуватила ЗСУ в обстрілі вокзалу, де нібито постраждав дах. Поплавська в Telegram закликала Кремль "помститися" за каміння, забравши людське життя.

"Вчорашніх ударів по Чернігову та Києву було мало. Треба ще. І по Львову. І Кривиму Рогу, по Івано-Франківську. Через місяць після таких відповідей зрозуміють, що бити по російських цивільних об'єктах смертельно небезпечно", – розверещалася горе-матір.

Поплавська, яка цинічно заявляє, що змогла виховати "доброго і співчутливого" сина, після ранкового пробудження одразу фантазує про людські жертви. Її окупант-спадкоємець, до речі, як ніхто знає про наслідки бойових дій, адже рятує окупантів на фронті.

"Я тебе дуже люблю! Я хотіла, щоб ти виріс дуже хорошою людиною, для мене це було головним і важливим. Моя материнська мрія збулася. А ще ти добрий, сміливий, справедливий, людяний і біль інших відчуваєш як свою", – видала путіністка про свого синочка-терориста.

Нагадаємо, ще у 2017 році Поплавська публічно звинуватила Україну у "вбивстві мирного населення Донбасу". Зокрема, актриса назвала українців "виродками і тварюками", які "прицільно стріляють по житлових будинках". У 2022 році її син пройшов навчання в Чечні та вирушив в зону бойових дій знімати кіно. Повернутися звідти Клим вже не зміг.

Каблучка з діамантом та шампанське на заручини: Адель виходить заміж

субота, 27 липень 2024, 20:15

Адель незабаром знову вийде заміж. Знаменитість погодилася на пропозицію руки і серця від Річа Пола, що здивувало її шанувальників. Багато хто вважав, що вони вже давно одружені, передають Патріоти України з посиланням на The Sun. Так, 42-річний спорти...

Музичний фестиваль "Рандеву" в Юр Малі: Вєрка Сердючка зі сцени звернулася до Алли Пугачової (відео)

субота, 27 липень 2024, 18:00

26 липня, стартував щорічний музичний фестиваль "Рандеву" в Юрмалі, який організувала латвійська співачка Лайма Вайкуле. Не секрет, що на захід вона запросила і українських виконавців, зокрема, Настю Каменських, Макса Барських, ALEKSEEV та Вєрку Сердюч...