"Ми разом у небі і на землі": Тіна Кароль у день річниці весілля з покійним чоловіком показала щемливе відео

Тіна Кароль 13 років тому вийшла заміж за продюсера Євгена Огіра, який помер від раку.

Українська співачка Тіна Кароль в інста-сторіз показала щемливе відео, на якому постала з підвіскою з двома обручками, повідомляють Патріоти України.

Так, 15 червня зірка вшанувала пам'ять свого покійного чоловіка Євгена Огіра, з яким відзначала б тринадцяту річницю весілля. "Ми разом в небі і на землі", - підписала відео співачка.

Нагадаємо, в 2008 році Кароль вийшла заміж за свого продюсера Огіра. У шлюбі у них народився син Веніамін. Але в 2013 році Євген помер від раку шлунка.

6 лютого 2014 року Тіна Кароль випустила п'ятий студійний альбом "Помню", який присвятила своєму покійному чоловікові. До альбому увійшло 7 композицій. 14 лютого 2014 року вийшов автобіографічний фільм "Сила любові і голосу" про життя Тіни Кароль і Євгена Огіра.

28 квітня 2015 року, в річницю смерті Євгена Огіра, Тіна випустила пісню "Спасибі" в пам'ять про чоловіка.

Змушена залишити сцену: Катерина Кухар вся в сльозах розповіла, що отримала серйозну травму

п’ятниця, 26 квітень 2024, 19:05

Українська артистка балету Катерина Кухар у сльозах розповіла, що дістала серйозну травму і не зможе закінчити тур, передає NV. Кухар звернулася до шанувальників у сторіс в Instagram і зізналася, що надірвала м’язи під час одного зі своїх виступів. ....

Довелося викликати швидку: Анастасія Приходько поскаржилася на проблеми зі здоров’ям

п’ятниця, 26 квітень 2024, 17:50

Співачка Анастасія Приходько, яка останнім часом пережила немало стресів та неприємних пригод, поскаржилася на проблеми зі здоров'ям. Після знімання кліпу їй раптово стало погано, передають Патріоти України. Анастасія змушена була викликати швидку до...