"Ми всі так живемо": "Холостячка" Ксенія Мішина відверто розповіла про життя після розставання з Еллертом

Головна героїня першого сезону реаліті "Холостячка" Ксенія Мішина і переможець проєкту Олександр Еллерт стали однією з найулюбленіших пар українського шоу-бізнесу. Однак казка не проіснувала довго і пара завершила стосунки. Успішна українська актриса зізналася, яке в неї тепер життя після розриву відносин з гумористом, передають Патріоти України.

Зовсім недавно з'явилися чутки, що Ксенія Мішина та Олександр Еллерт знову разом. Причиною послужило те, що зірка серіалу "Фортечна" отримала розкішний букет червоних троянд в повний зріст, а гуморист опублікував зворушливе відео, вітаючи колишню з річницею відносин. Але фанати так поки і не зрозуміли, чи разом ексзакохані.

Тим часом артистка дала інтерв'ю, розповівши про своє життя. Екс-"Холостячка" Ксенія Мішина зізналася, що зараз все її життя крутиться навколо сина і роботи. Відповідаючи на питання про те, чи достатньо у неї зараз вільного часу, вона відповіла:

"Ні, звичайно. Але, розумієте, в чому справа: де вона - справжня свобода? Це і є щастя - вміти знаходити і її, і комфортні для себе моменти в якихось обмежених умовах. Ми всі так живемо: намагаємося відшукати свободу в пропонованих обставинах. Дивлячись, що ви з нею асоціюєте?"

Також Ксенія Мішина могла натякнути на те, що стало причиною розриву її відносин з Еллертом. І відповідь просто - робота.

"Я дуже люблю свою роботу. Звичайно, буває важко і накопичується втома. Всі ми люди зі своїм настроєм і спектром емоцій. Іноді буває важко впоратися з собою. Я в цьому плані досить емоційна людина. Але в цілому я розумію, що моя робота - це те, чим я живу, дихаю, про що мрію", - зазначила актриса.

Весілля року: Мільярдера Умар Камані виклав на святкування шлюбу з топ-моделлю Нади Адель 20 млн фунтів стерлінгів

понеділок, 6 травень 2024, 2:35

Після казкового освідчення в серпні 2021 року цими вихідними засновник бренду PLT Умар Камані та модель Нада Адель нарешті одружилися в культовому готелі Cap-Eden-Roc на півдні Франції.Засновник-мільярдер британського магазину моди PrettyLittleThing (P...

Як не дивно: Стало відомо, чому Вікторія Бекхем майже ніколи не усміхається на фотографіях

субота, 4 травень 2024, 7:56

Усмішку британської модельєрки та ексучасниці гурту Spice Girls Вікторії Бекхем дуже рідко можна побачити на фото. Коли папараці ловлять знаменитість на вулицях Лондона чи то модних показах - зірка завжди зберігає стриманий вираз обличчя, передають Па...