"Миша, я согласна": Леся Нікітюк сказала "так" екс-холостяку Заливаці (фото)

Телеведуча Леся Нікітюк, яка раніше показала шанувальникам кілька своїх «луків» для зйомок шоу «Хто зверху?», відповіла згодою колишньому холостяку Михайлу Заливако, який опустився перед нею на одне коліно, інформують Патріоти України.

«Коротко про сьогоднішній день. Боже, як несподівано», — так Леся Нікітюк прокоментувала фото з Заливако, яке вона розмістила у своєму Instagram.

На фото показано, що екс-холостяк стоїть на одному коліні перед телеведучою, одягненою в ефектну сукню з високим розрізом. В руках вона тримає табличку з написом: «Міша, я згодна».

Шанувальники веселої телеведучої одразу почали цікавитися, коли ж весілля. І нарікали на те, що обраницею Михайла Заливака була зовсім не пані Леся.

Змушена залишити сцену: Катерина Кухар вся в сльозах розповіла, що отримала серйозну травму

п’ятниця, 26 квітень 2024, 19:05

Українська артистка балету Катерина Кухар у сльозах розповіла, що дістала серйозну травму і не зможе закінчити тур, передає NV. Кухар звернулася до шанувальників у сторіс в Instagram і зізналася, що надірвала м’язи під час одного зі своїх виступів. ....

Довелося викликати швидку: Анастасія Приходько поскаржилася на проблеми зі здоров’ям

п’ятниця, 26 квітень 2024, 17:50

Співачка Анастасія Приходько, яка останнім часом пережила немало стресів та неприємних пригод, поскаржилася на проблеми зі здоров'ям. Після знімання кліпу їй раптово стало погано, передають Патріоти України. Анастасія змушена була викликати швидку до...