На дні народження спільної подруги: Соломію Вітвіцьку помітили з колишнім чоловіком (фото)

Зірка каналу «1 + 1» Соломія Вітвіцька веде відвертий діалог з передплатниками свого блогу в Instagram. Саме там телеведуча днями поділилася новим знімком з колишнім чоловіком Владом Кочатковим, повідомляють Патріоти України.

"Ми з Владом охоче бачимося з усіма нашими спільними друзями, тому що і надалі добре спілкуємося між собою. І вибирати, кого кликати з нас на вечірку, друзям не доводиться", - зазначила Соломія.

У коментарях користувачі висловили захоплення з приводу мудрості колишньої пари. "Ви молодці, можу сказати тільки. Традиція у вас класна", "Соломія, ви дуже цікава і мудра жінка", "Це велике мистецтво зберегти хороші відносини після, я вами пишаюся", - пишуть фоловери.

Водночас деякі з них сумніваються: а чи не лукавить Соломія щодо нових стосунків? Адже не так давно вона опублікувала відео свого тренування з молодими блогерами.


"Операція менш ніж за два дні": Дружина Віктора Павліка зізналась, що знову ляже під ніж хірурга

четвер, 28 березень 2024, 18:22

Дружина українського співака Віктора Павліка Катерина Реп'яхова, яка рік тому зробила пластику носа та підборіддя, знову ляже під ніж хірурга. На своїй сторінці в інстаграмі вона розповіла, що готується до планової операції, зробила вже необхідні обсте...

"Що з очима?": Сашко Положинський опинився під крапельницею і налякав різним виглядом зіниць

четвер, 28 березень 2024, 17:44

Екслідер гурту "Тартак" Сашко Положинський опинився під крапельницею, чим неабияк налякав своїх прихильників, передають Патріоти України. Артист у своєму Instagram натякнув, що в нього виникли проблеми зі здоров'ям. Зокрема, він опублікував світлину, ...