На два фронти: Ані Лорак привітала Україну з Днем Незалежності після участі в Новій хвилі в Сочі

Співачка Ані Лорак, яка 7 років живе і працює в Росії, вирішила опублікувати привітання з 30-річчям Незалежності України, поки співає в Росії, передають Патріоти України.

Ані Лорак, яка з 19 серпня виступала на Новій Хвилі в Сочі в Росії, 24 серпня опублікувала фото у вінку, привітавши таким чином з 30-річчям Дня Незалежності. "З днем народження, Україно", - написала вона.

Шанувальники по-різному відреагували на таку витівку - від захоплених відповідей до критики з нецензурними образами. "Але ви в Росії", "Найкрасивіша дівчина", "Яка ви красива божечки..", "Happy Independence Day Ukraine", " Їдь, тварина, назад в Московію. Патріотка ***", " З Днем Незалежності Україно 30 років! Процвітання!",- пишуть у неї в коментарях.

"Про це можна було б зняти цілий фільм": Сальма Гаєк і Пенелопа Крус згадали про аварійну ситуацію в літаку

понеділок, 6 травень 2024, 7:23

57-річна Сальма та 50-річна Пенелопа за два десятиліття дружби пережили чимало різних ситуацій. Пенелопа взяла у подруги інтерв'ю для останнього випуску Vogue Arabia, в якому вони згадали, як ледь не загинули в літаку, передають Патріоти України. «Одно...

Весілля року: Мільярдера Умар Камані виклав на святкування шлюбу з топмоделлю Нади Адель 20 млн фунтів стерлінгів

понеділок, 6 травень 2024, 2:35

Після казкового освідчення в серпні 2021 року цими вихідними засновник бренду PLT Умар Камані та модель Нада Адель нарешті одружилися в культовому готелі Cap-Eden-Roc на півдні Франції.Засновник-мільярдер британського магазину моди PrettyLittleThing (P...