"На Заході зрозуміють - нас не зломити": Кіркоров видав порцію абсурду про "заколот" Пригожина і розхвалив Путіна

Російський співак і один з головних путіністів Філіп Кіркоров вирішив не залишатися осторонь від "заколоту" Євгена Пригожина і сказав усе, що думає про похід ПВК "Вагнер" на Москву. Він поділився своїми хворими фантазіями, назвав Путіна розсудливою людиною, а також заявив, що дуже приємно прокидатися під мирним небом, знаючи, що вдалося уникнути біди, передають Патріоти України.

Свої міркування кремлівський блазень залишив у Instagram. Він стверджує: Росія вже довгий час перебуває на межі, тож усім хочеться викиду емоцій. Виконавець вважає, що події 24 червня – це перший безкровний бунт в історії РФ (щоб подивитися фото, доскрольте сторінку до кінця).
"Багато хто з вас скажуть, що не треба артисту і співаку обговорювати такі теми публічно. Але я зараз пишу не як артист, а як росіянин, людина, яка народилася і все життя живе в Москві... Анархія і заколот – це не панацея. Зараз як ніколи ми маємо згуртуватися навколо нашої країни, навколо нашого президента виступити єдиним цілим! Дякую за мудрість і Олександру Григоровичу (Лукашенку, – ред.), та Володимиру Володимировичу за тверезість розуму, за спокій у прийнятті рішень", – читаємо під постом Кіркорова.
"На Заході зрозуміють – нас не зломити": Кіркоров видав порцію абсурду про "заколот" Пригожина і розхвалив Путіна
Співак, який уявив себе експертом, також підкреслив, що окупанти зможуть "займатися забезпеченням безпеки" російського народу лише у випадку, якщо в тилу буде все спокійно. За словами путініста, 24 червня стало ще одним доказом для Заходу, що Росія – "велика та могутня".

"Так, ми різні, та у нас різні погляди та релігії, але є те, що нас об'єднує всіх: одна батьківщина, одна історія, одна мова, один президент. І, можливо, події суботи увійдуть у нашу історію як перший безкровний бунт, з якого всі сторони винесуть урок. І найголовніше на Заході зрозуміють – нас не зламати з нашого шляху", – закінчив свою промову Філіп Кіркоров.


"Це важко. Бувають болючі дні": Дочка повідомила новини про хворого Брюса Вілліса

четвер, 26 вересень 2024, 17:58

Всього через кілька днів після того, як Демі Мур повідомила новини про деменцію спередають Патріоти України.вого колишнього чоловіка Брюса Вілліса, їхня дочка Таллула Вілліс також поділилася деякими відомостями про те, як почувається її батько. Під час...

"Дуже багато було хороших слів": Зірка "Голосу країни" розповів, хто з відомих артистів підтримав його під час лікування раку

четвер, 26 вересень 2024, 9:20

Учасник 7 та 11 сезонів українського талант-шоу "Голос країни" Віктор Нікіфоров, який хворіє на рак, розповів, від кого з відомих колег із шоу-бізнесу отримав підтримку під час лікування. За словами співака, сценічний псевдонім якого GORIM, станом його...