Надя Дорофєєва відповіла на чутки про вагітність і зізналася, чи хоче дітей

Українська співачка Надя Дорофєєва прожила у шлюбі з Володимиром Дантесом понад 10 років. За ці роки у пари так і не з'явилися спільні діти, через що шанувальники постійно цікавилися, чи не має вона якихось проблем зі здоров'ям, передають Патріоти України.

Після розлучення з чоловіком, і коли співачка зійшлася зі своїм другом, київським ресторатором Михайлом Кацуріним, який має двох дітей, фанатів знову почало цікавити питання щодо дітей. На деякі з них артистка відповіла.

В особистому обліковому записі в Інстаграм Надя Дорофєєва ініціювала відповіді на запитання шанувальників. Звичайно ж, багато хто з них стосувалися її особистого життя.

На запитання шанувальників про те, чи вагітна вона, українська співачка коротко відповіла: "Ні". Також на підтвердження вона опублікувала фото, на якому постала в коротких білих шортах і тонкій маєчці нюдового відтінку, під яку не одягла бюстгальтер. Також вона підняла майку, щоб у всій красі продемонструвати свій ідеальний плоский животик та вузьку талію.

Враховуючи, що 32-річна співачка досі не має дітей, деякі фанати припустили, що Надя Дорофєєва – чайлдфрі. Але й на це питання вона відповіла "Ні".

Також виконавиця поділилася новим фото, на якому постала разом зі своїм новим коханим. Водночас пара вже майже рік. За чутками, їхній роман зав'язався ще до початку повномасштабної війни.

"Я думаю, що все буде добре": Вагітна Джамала розсекретила, коли народжуватиме та чи обрала ім'я для третього сина

четвер, 2 травень 2024, 16:57

Українська співачка Джамала зізналась, коли має народжувати третю дитину та чи обрала вже ім'я для сина, передають Патріоти України. Незабаром артистка стане багатодітною матусею. Нині вона готуються до третіх пологів. Як зізналась виконавиця, під час ...

Під бронь не підпадає: Дмитро Коляденко розповів, чи готовий вступити до лав ЗСУ

четвер, 2 травень 2024, 9:39

Відомий український шоумен і співак Дмитро Коляденко зізнався, чи піде він служити, якщо йому прийде повістка. Під час телемарафону Єдині новини Дмитро Коляденко зізнався, що перебуває на військовому обліку. Він підкреслив, що якщо отримає повістку, то...