"Найбільше мене здивувала думка": Ектор з "МастерШефу" зізнався, чому хоче взяти в дружини українку

Ектор Хіменес-Браво, гарячий колумбійський чоловік, який був підкорений нашими українськими жінками. У цьому зірка шоу "МастерШеф" зізнався особисто, передають Патріоти України.

Успішний ресторатор розповів, що раніше його притягували колумбійки, за їх гарячу натури, ревнощі і запальний характер, а також канадські жінки, у яких робота стоїть на першому місці. Але з віком Ектор Хіменес-Браво усвідомив, що найважливіше - це сім'я, і немає кращої дружини і матері, ніж українка. Нещодавно кулінар натякнув на те, що у нього нові відносини - напевно обраницею зірки стала українка.

"Ви знали, що українки відомі, як нвйлюблячі мами і дружини? Тому, вони для мене одні з найближчих до ідеалу для сімейних відносин. Вони і красиві, бо доглядають за собою, і працюють, і піклуються про чоловіка, і діти у них завжди в пріоритеті - це супержінки. Українські жінки знають баланс життя - теплота, душевність і мудрість, яких не вистачає закордонним жінкам", - зазначив ведучий "МастерШеф".

Ектор Хіменес-Браво, який називає себе джентльменом, зазначив, що українські жінки не грають, вони чітко знають, з ким хочуть будувати відносини - "ти отримаєш або різку відмову, або розташування до спілкування". Як зізнався ресторатор, до нього українки проявляють свою люб'язність, чому він дуже радий.

"Найбільше мене здивувала думка, що я хочу збудувати сім'ю з українкою. Вони створені для цього - затишку, родинного вогнища і довіри. Вони створюють сім'ю", - уклав Ектор Хіменес-Браво.

Прихильницям кулінара дуже приємно було чути його схвальні слова, але жінки спробували донести до зірки, що не все так ідеально як здається. Важливо - заслужити любов, повагу і довіру української жінки, і тоді вона готова на все і заради чоловіка, і заради сім'ї.

Змушена залишити сцену: Катерина Кухар вся в сльозах розповіла, що отримала серйозну травму

п’ятниця, 26 квітень 2024, 19:05

Українська артистка балету Катерина Кухар у сльозах розповіла, що дістала серйозну травму і не зможе закінчити тур, передає NV. Кухар звернулася до шанувальників у сторіс в Instagram і зізналася, що надірвала м’язи під час одного зі своїх виступів. ....

Довелося викликати швидку: Анастасія Приходько поскаржилася на проблеми зі здоров’ям

п’ятниця, 26 квітень 2024, 17:50

Співачка Анастасія Приходько, яка останнім часом пережила немало стресів та неприємних пригод, поскаржилася на проблеми зі здоров'ям. Після знімання кліпу їй раптово стало погано, передають Патріоти України. Анастасія змушена була викликати швидку до...