Намічається новий скандал: Батько Меган Маркл назвав принца Гаррі поганим чоловіком і заявив, що дочка та зять обділяють своїх дітей

Батько Меган Маркл, з яким герцогиня Сассекська порвала всі зв'язки, дав нове інтерв'ю - на цей раз австралійському телеканалу Channel 7, зазначають Патріоти України.

77-річний американець Томас Маркл вважає, що його дочка та зять обділяють своїх дітей (дворічного Арчі та тримісячну Лілібет), не дозволяючи їм бачитися з їхньою прабабусею королевою Єлизаветою, дідусем принцом Чарльзом та його дружиною Каміллою, а також з самим Томасом. І що це «жахливо несправедливо» щодо малюків.

Єдиним родичем, у якого є регулярний доступ до дітей є мати Меган і колишня дружина Томаса Дорія Регленд. За словами Томаса, вони з Дорією завжди непогано ладнали, і він розраховував на її допомогу в налагодженні контактів з донькою та онуками. Але Дорія, як і Меган, не відповідає на його телефонні дзвінки та листи.

Маркл звинувачує дочку в тому, що вона принципово не дає йому бачитися з онуками. Але він уже передумав подавати на Меган до суду, як збирався раніше — «щоб не перетворювати дітей в пішаків» в цій грі.

Томас також закликав Меган і Гаррі повернутися до Британії до виконання своїх королівських обов'язків. На його думку, це було б краще для них самих та для їхніх дітей. У Британії їм було б безпечніше.

Томас також заявив, що його дочка домінує у стосунках з Гаррі та контролює його. А самого принца він назвав поганим чоловіком.

«Я думаю, Гаррі зазнав повного краху як чоловік, тому що, якби до мене прийшла моя дружина або дитина, і сказала б, що у неї психологічні проблеми і вона подумує про самогубство, я б відразу звернувся до лікаря», — сказав Томас, згадуючи інтерв'ю, яке Меган і Гаррі у березні цього року дали американській телеведучій Опрі Уїнфрі. У ньому герцогиня розповідала про свій нервовий зрив. І говорила, що скаржилася на свій стан палацу, але їй відмовили у медичній допомозі.

Яку помилку більшість з нас робить при заварюванні чаю

п’ятниця, 29 березень 2024, 14:12

Заварюючи чай, багато людей навіть не замислюються про правильну тривалість цього процесу. Одні любителі чайного напою явно поспішають, прибираючи пакетик із окропу зарано. Інші гурмани надовго залишають мішечки у гарячій воді та виймають їх лише після...

"Чоловік мене тягнув униз. Тепер я вільна": Шакіра заявила про готовність залишитися самотньою заради кар’єри

п’ятниця, 29 березень 2024, 11:50

Незважаючи на те, що Шакіра час від часу згадує чоловіка-зрадника Жерара Піке, зараз вона значною мірою зосередилася на власній персоні і музичній кар'єрів. Про це співачка заявила у свіжому випуску вечірнього шоу Джиммі Феллона, передають Патріоти Укр...