Навіть повністю оголена із квіточкою: Найгарячіші фото Tayanna, яка святкує сьогодні 37-річчя

29 вересня співачка Tayanna, справжнє ім'я якої Тетяна Решетняк, святкує день народження – зірці виповнилося 37 років. Патріоти України пропонують переглянути найгарячіші фото іменинниці.

Кар'єру Tayanna почала у 2008 році з гурту "Гарячий шоколад". У 2011 році вона покинула колектив, народила сина та присвятила йому всю себе. Проте 2014-го Tayanna вирішила повернутися на сцену. Вона пішла на шоу "Голос країни", однак не змогла повернути жодне з тренерських крісел.

2015 року вона повернулася на сцену головного вокального шоу країни із запальною піснею "Край, мій рідний край". Всі чотири тренери повернулися. Участь в проєкті Решетняк продовжила в команді Потапа, з яким дійшла до фіналу й посіла друге місце.

У 2017-2018 роках вона брала участь в Національному відборі Євробачення. Співачка планувала поборотися за право представляти Україну на пісенному конкурсі у 2019 році, однак за декілька тижнів до початку Національного відбору відмовилася від участі в ньому.

Змушена залишити сцену: Катерина Кухар вся в сльозах розповіла, що отримала серйозну травму

п’ятниця, 26 квітень 2024, 19:05

Українська артистка балету Катерина Кухар у сльозах розповіла, що дістала серйозну травму і не зможе закінчити тур, передає NV. Кухар звернулася до шанувальників у сторіс в Instagram і зізналася, що надірвала м’язи під час одного зі своїх виступів. ....

Довелося викликати швидку: Анастасія Приходько поскаржилася на проблеми зі здоров’ям

п’ятниця, 26 квітень 2024, 17:50

Співачка Анастасія Приходько, яка останнім часом пережила немало стресів та неприємних пригод, поскаржилася на проблеми зі здоров'ям. Після знімання кліпу їй раптово стало погано, передають Патріоти України. Анастасія змушена була викликати швидку до...