Не могли збити температуру: Молода дружина Романа Сасанчина потрапила до лікарні

Дружина 19-річного переможця "Голосу країни" Романа Сасанчина Іванна опинилася в лікарні після того, як у неї кілька днів була температура 39-40 і лікарі не могли її збити. Про це 24-річна блогерка розповіла в Instagram-сторіз, передають Патріоти України.

Тепер молода мама знаходиться під крапельницями. При цьому вона не говорить, який діагноз їй поставили лікарі. Але обрадувала підписників тим, що зараз її температура стабілізувалася і становить 36,6 градусів.

Але не все так добре. Іванна зізналася, що після крапельниці і всіх таблеток, які їй дають, у неї жахливо болить голова і нудить. Вона сподівається, що вже скоро зможе відправитися додому, де її чекає маленька дочка. В даний момент за дитиною, якій немає і місяця, доглядають батьки.

Нагадаємо, у Іванни були складні пологи і вагітність. Вона багато часу провела в лікарні до народження дочки. Чоловік намагався у всьому її підтримувати.

Днями Іванна розповіла про сварку з Сасанчиним. Її чоловік довго не міг потрапити додому через що у них сталася сварка. В той день у неї була висока температура і дитина не хотів злазити з рук, тому дратівливість дівчини можна зрозуміти. "Мій коханий чоловік ніяк не може додому приїхати. З ним посварилися. Бачити не хочу", - заявила Іванна.

Зірки, що не старіють: 59-річна Моніка Беллуччі у новій фотосесії захопила фоловерів ідеальною фігурою та пишним бюстом (фотофакти)

четвер, 25 квітень 2024, 9:14

Італійська акторка Моніка Беллуччі захопила кадрами з нового фотосету, де похизувалася стрункою фігурою та пишним бюстом. . Так, днями знаменитість знялася для сторінок відомого глянцю Elle. Нині ж артистка продовжує ділитися кадрами з фотосету. Зокр...

"Ти вбив і не отримав покарання?": Культовий актор Алек Болдуїн потрапив у черговий скандал через застрелену ним українку (відео)

четвер, 25 квітень 2024, 6:24

Відомий актор Алек Болдуїн, якому нещодавно ще раз пред'явили звинувачення за вбивство українки Галини Гатчінс під час зйомок вестерну "Іржа", потрапив знову у скандал. Про це повідомляє видання Metro. . Виявилося, що днями у одній з кав'ярень до ньог...