"Не просто страшне слово": Alyona Alyona оголила груди і розповіла про небезпеку онкологічних захворювань (фото)

Українська реп-виконавиця Alyona Alyona взяла на себе важливу місію - підняти обізнаність своїх передплатників про рак грудей. Артистка на своїй сторінці в Instagram виклала "голе" фото, на якому груди вона прикрила лише тканинними масками для обличчя, передають Патріоти України.

Таким незвичайним чином Альона Савраненко вирішила привернути увагу своїх фанатів, особливо їх жіночої половини, до необхідності регулярного самоогляду та медичного обстеження молочних залоз.

Також виконавиця зазначила, що про рак грудей знає не з чуток. Alyona Alyona розповіла, що через цю недугу постраждала її бабуся - жінці довелося видалити одну грудь. На щастя, зараз з родичкою артистки все гаразд, але Савраненко переконана: рак - підступна хвороба, яка може наступити раптово.

Свою розповідь Alyona Alyona підсумувала: "Мені дуже сильно хотілося б, щоб всі мої підписниці дбали про себе та були здоровими. Обов'язково запобігали хворобам, а не лише лікували їх! Хочу, щоб ви були щасливі! Будь ласка, хочу наголосити ще раз! Перевіряйте себе, оглядайте себе, якщо відчуваєте дискомфорт або якісь неприємні відчуття, обов'язково звертайтесь до лікаря. Бережіть себе, бо я вас люблю, і хочу, щоб ви були здоровими".


Зірки, що не старіють: 59-річна Моніка Беллуччі у новій фотосесії захопила фоловерів ідеальною фігурою та пишним бюстом (фотофакти)

четвер, 25 квітень 2024, 9:14

Італійська акторка Моніка Беллуччі захопила кадрами з нового фотосету, де похизувалася стрункою фігурою та пишним бюстом. . Так, днями знаменитість знялася для сторінок відомого глянцю Elle. Нині ж артистка продовжує ділитися кадрами з фотосету. Зокр...

"Ти вбив і не отримав покарання?": Культовий актор Алек Болдуїн потрапив у черговий скандал через застрелену ним українку (відео)

четвер, 25 квітень 2024, 6:24

Відомий актор Алек Болдуїн, якому нещодавно ще раз пред'явили звинувачення за вбивство українки Галини Гатчінс під час зйомок вестерну "Іржа", потрапив знову у скандал. Про це повідомляє видання Metro. . Виявилося, що днями у одній з кав'ярень до ньог...