Не стало легенди 1980-х, солістки поп-дуету Baccara

Марія Мендіола (на фото - праворуч) в останні роки виступала разом з Крістіною Севільєю

Іспанська співачка Марія Мендіола, відома за поп-гуртом 1980-х Baccara померла у віці 69 років. Про це напередодні повідомила її парнерша по колективу Христина Севілья в Instagram, зазначають Патріоти України.

"Можу тільки дякувати за всю ту любов, що ти подарувала мені", - написала Севілья в соцмережі.

Як уточнює ВВС, Марія Мендіола померла в Мадриді в оточенні членів своєї сім'ї. Причини смерті не уточнюються.

Марія Мендіола і співачка Майте Матеос об'єдналися в дует в 1977 році, коли вони обидві були танцівницями фламенко на Канарах. Спочатку дівчата виконували пісні інших колективів, а найбільшу популярність їм принесла пісня Yes Sir, I Can Boogie.

Також гурт Baccara виступав на Євробаченні в 1978 році, представляючи Люксембург.

На початку 80-х дует розпався на ґрунті творчої розбіжності, після чого Матеос почала виступати з іншими партнерками. Мендіола після нетривалої перерви в роботі також повернулася на сцену і, як і колишня напарниця, намагалася використовувати бренд Baccara, виступаючи з іншими вокалістами.

У 2011 році Мендіола почала співпрацювати з колишньою партнеркою Матеос - Христиною Севільєю, в результаті саме цей дует продовжував гастролювати під ім'ям Baccara до недавнього часу.

Раніше повідомлялося, що в США помер 84-річний Арт Метран, якого шанувальники серії комедій "Поліцейська академія" знають за роллю офіцера Ерні Маузера.


"Це моє життя": Розлучений Сергій Танчинець відреагував на чутки про романи

п’ятниця, 19 квітень 2024, 16:44

Лідер гурту "Без Обмежень" Сергій Танчинець, якому приписують роман з його піарницею, відреагував на чутки про нові стосунки. Артист зазначив, не має наміру коментувати особисте життя. І просить прихильників не ставити йому запитань про це, а зосередит...

Хоче отримати громадянство США: Принц Гаррі остаточно розірвав зв'язки з королівською родиною і більше не вважає себе британцем

п’ятниця, 19 квітень 2024, 9:50

Принц Гаррі відмовився від права на проживання у Великій Британії та оголосив Америку своїм домом у нових документах. Герцог Сассекський "розглядає" отримання громадянства США, що може означати відмову від королівських титулів. Повідомляється, він дав ...