"Не треба зливатися із сірою масою": Гола Анна Саліванчук прикрилася тюлем і порозмірковувала про страх осуду (фото)

36-річна Анна Саліванчук викликала фурор кадрами ню. Також поділилася думками щодо фрази "А що скажуть люди?". Зірка серіалу "Одного разу під Полтавою" та фільму "Свінгери" взяла участь у відвертій фотосесії. На знімках в Instagram акторка позує повністю оголеною, передають Патріоти України.

Інтимні місця прикрила білосніжним тюлем. "Вирішила повторити цей допис. "А що скажуть люди?" - ця фраза блокує всі бажання і мрії, якщо вони хоч трохи не відповідають загальним правилам. Це те, що більшість із нас чула з дитинства. Тут підходить фраза із книжки Теодора Драйзера "Фінансист": "Єдине, що мені в вас не подобається, це ваше вічне: "Що скажуть люди", - написала вона.

Жінка порадила згадати приклади успішних людей. "Кожна історія - це вихід із зони "люди скажуть молодець". А вони це скажуть тільки тоді, коли ви зіллєтеся із сірою масою і будете такими, як і вони. Тобто ніким", - поділилася Саліванчук.

"Серце б'ється, життя продовжується": В'ячеслав Узелков після серйозної операції на серці публічно звернувся до коханої

п’ятниця, 26 квітень 2024, 10:30

Колишній український боксер, а нині фітнес-тренер В'ячеслав Узелков, розповів про відновлення після операції, передають Патріоти України. У своєму фотоблогу знаменитість опублікував фото з лікарні. За словами В'ячеслава, наразі він проходить останні об...

Важка хвороба не завада: Кейт Міддлтон отримала новий королівський титул від Чарльза III

п’ятниця, 26 квітень 2024, 8:05

Король Великобританії Чарльз III надав принцесі Уельській Кейт Міддлтон новий королівський титул. Вона стала представником Ордену кавалерів пошани. Про це повідомляє ENews. . Цей титул Її Королівської Високості є абсолютно новим, оскільки до неї ніхт...