Не впізнати! Алла Пугачова показала себе в молодості з довгим темним волоссям (фото)

Російська примадонна Алла Пугачова пригадала свої молоді роки. Так, з підписниками своєї сторінки в Instagram зірка поділилася світлиною, на якій зображена молодою. Де було зроблене фото, скільки їй на ньому років Алла Борисівна не повідомила, зазначають Патріоти України.

На архівній світлині виконавиця зображена усміхненою, доволі стрункою, у джинсах та коричневій кофтинці з орнаментом та глибоким вирізом. Пугачова стоїть на колінах та простягає руки догори. Тоді ще примадонна мала темний колір волосся та відрощувала його.

Шанувальники співачки, своєю чергою, зазначили, що Алла Борисівна що тоді, що зараз не припиняє їх дивувати своїм квітучим виглядом. А хтось порівняв Пугачову на архівному фото з Софією Ротару.

Зірки, що не старіють: 59-річна Моніка Беллуччі у новій фотосесії захопила фоловерів ідеальною фігурою та пишним бюстом (фотофакти)

четвер, 25 квітень 2024, 9:14

Італійська акторка Моніка Беллуччі захопила кадрами з нового фотосету, де похизувалася стрункою фігурою та пишним бюстом. . Так, днями знаменитість знялася для сторінок відомого глянцю Elle. Нині ж артистка продовжує ділитися кадрами з фотосету. Зокр...

"Ти вбив і не отримав покарання?": Культовий актор Алек Болдуїн потрапив у черговий скандал через застрелену ним українку (відео)

четвер, 25 квітень 2024, 6:24

Відомий актор Алек Болдуїн, якому нещодавно ще раз пред'явили звинувачення за вбивство українки Галини Гатчінс під час зйомок вестерну "Іржа", потрапив знову у скандал. Про це повідомляє видання Metro. . Виявилося, що днями у одній з кав'ярень до ньог...