"Не врятує навіть друга дитина": Меган Маркл і принца Гаррі чекає розлучення

Королівський фотограф Кент Гевін заявив, що Меган Маркл і принца Гаррі чекає розлучення. За його словами, герцог і герцогиня Сассекські не зуміють зберегти свій шлюб, незважаючи на всі вже пройдені проблеми. Про "пророцтво" королівського фотографа повідомляє видання Insider, передають Патріоти України.

Кент Гевін протягом довгого часу співпрацював з виданням Daily Mirror. Практично всю свою кар'єру фотограф присвятив зйомкам життя принцеси Діани. Гевін вважає себе експертом в житті членів королівської сім'ї, тому і дав свій прогноз шлюбу Меган Маркл і принца Гаррі.

На думку фотографа, герцогам Сассекським не судилося жити разом у довгому і щасливому шлюбі. Виною тому, вважає експерт, усі біди, які постійно трапляються з принцом Гаррі і Меган Маркл.

З самого початку відносин з американською актрисою онукові королеви Єлизавети II доводиться обирати між своїм романом і сім'єю. Сама Меган Маркл теж зазнала чимало труднощів, її засуджували фанати принца Гаррі, їй довелося відмовитися від кар'єри і йти на багато жертв.

Крім цього, герцогиня Сассекська зіткнулася з неприязню всередині королівської сім'ї. Сама Маркл розповідала в інтерв'ю Опрі Вінфрі, що їй доводилося терпіти приниження і презирство від родичів свого чоловіка.

Саме тому фотограф не вірить у шлюб герцогів Сассекських. На думку експерта, навіть щастя від появи другої дитини не врятує відносини Маркл і принца Гаррі.

"Втеча" в США, позбавлення титулів і грошові проблеми, засудження суспільства і ненависть з боку королівської сім'ї - все це, стверджує фотограф, вже скоро відбере у подружжя всі сили. І тоді Меган Маркл і принц Гаррі розлучаться.

"Кльово, коли люди щасливі": Сергій Танчинець замилував романтичними фото з піарницею і підігрів чутки про їхній роман

середа, 24 квітень 2024, 14:44

Лідер гурту "Без Обмежень", співак Сергій Танчинець підігрів чутки про роман із піарницею Юлією, передають Патріоти України. У своєму Instagram музикант знову опублікував їхні романтичні фото. Цього разу артист показав, як вони разом мило прогулювалися...

"Напевно, і вони знають і відчувають": TAYANNA розсекретила, як заробляє на життя і чому колишні чоловіки дають їй гроші

середа, 24 квітень 2024, 9:58

Українська співачка TAYANNA відверто зізналась, як заробляє на життя під час повномасштабної війни і чому колишні обранці дають їй кошти, передають Патріоти України. Виконавиця, як і багато інших артистів, втратила частину свого доходу через російське ...