"Не забуду її ніколи!": Одружений із Каміллою принц Чарльз зізнався... в ще одній закоханості

Син королеви Єлизавети принц Чарльз зізнався в почуттях до іншої жінки. Відверте інтерв'ю батько принца Гаррі і принца Вільяма дав по радіо, повідомляють Патріоти України.

Чарльз відомий своїми романтичними стосунками поза шлюбом: так, свого часу монарх закрутив роман з любов'ю своєї юності Каміллою Паркер-Боулз незважаючи на те, що вже був одружений на Діані. Як виявилося, ось уже багато років (рівно з того моменту, як Чарльз служив в королівському флоті) він має особливу пристрасть і до американській співачки Барбри Стрейзанд.

«Я завжди був її великим шанувальником. Ще в 1974 році, коли я служив в Королівському флоті... Будучи молодим лейтенантом на фрегаті HMS Jupiter, я відвідав базу ВМС США в Сан-Дієго, Каліфорнія. Тоді я почув, що вона зараз знімає фільм в студії Warner Brothers... Мені пощастило зустрітися з нею», - повідав він.

На той момент Чарльзу було 26, а Барбрі - 32. «Я ніколи не забуду її сліпучий, блискучий талант, унікальну життєву силу і привабливість її голосу, а також її акторські здібності. Вона сповнена для мене особливих спогадів, я навіть не наважуюся думати про це зараз - про моменти 47-річної давності», - констатував принц.

Прощення у Кремля вимолила, але концертів немає: Зрадниця Лоліта бідкається на безгрошів'я після скандальної "голої вечірки"

п’ятниця, 29 березень 2024, 9:40

Співачка Лоліта, яка не засуджує політику диктатора та продовжує виступати перед окупантами, поскаржилася на проблеми з грошими. . Після участі в скандальній "голій" вечірці Насті Івлєєвої, коли її концерти почали бойкотувати та масово скасовувати, во...

"Сіла знову на антидепресанти": Катерині Тишкевич стало гірше - повернувся сильний головний біль, випадає волосся

п’ятниця, 29 березень 2024, 7:53

Українська акторка Катерина Тишкевич повідомила про погіршення самопочуття внаслідок невідомої хвороби, через яку в грудні минулого року 10 днів провела в реанімації, три з яких - у комі. Зірка понад тиждень втрачає волосся та страждає на хронічний гол...