Нема нічого більш прекрасного: Приходько показала, як годує дитину грудьми

Анастасія Приходько

Співачка Анастасія Приходько, яка у квітні народила третю дитину і яка заявила, що не соромиться своєї фігури після пологів, хоче позбутися «подвійних стандартів» у відношенні жінок, які народжували.

Показавши у Instagram фото годування малюка, співачка написала: «Я знаю, що мої груди більше не буде красивими, але вони будуть як медаль на моєму тілі, і гордістю того, що я змогла, у мене вистачило сил, нервів, і контролю, щоб дати маленькій людині можливість вбирати моє молоко. Я не хочу знати, що хтось, не дай Бог, засуджує жінку, у якої обвисли груди! Я хочу чути: „Ти бачила її груди? Вона ж годувала… Боже, як круто“. Я хочу, щоб нарешті почали змінюватися подвійні стандарти!»

Співачка обурюється тим, що жінки, які добилися багатьох прав, досьогодні залишаються «закутими у обмежені рамки примарною краси» і що люди більше цінують «красунь з глянцю», ніж тих, хто дає життя і виховує.

Народила первістка: Марічка Яремчук стала мамою

вівторок, 14 травень 2024, 10:30

Українська співачка Марія Яремчук, яка взяла творчу паузу та зникла з медіапростору, вперше стала мамою. Про це повідомляє ЖВЛ. В сюжеті йдеться про те, що на закритій сторінці в соцмережі Марія опублікувала відео, на якому показала помітний животик. П...

"Подоляночка": alyona alyona та Jerry Heil презентували пісню, яку планували представити на "Євробаченні-2024" замість "Teresa & Maria" (відео)

вівторок, 14 травень 2024, 5:58

За добу новий трек alyona alyona та Jerry Heil набрав близько 130 тисяч переглядів та прослуховувань в мережі Ютуб. Як виявилося, новий хіт дуету, вони планували представити на Нацвідборі на Євробачення 2024. . alyona alyona та Jerry Heil презентували...