"Незаконно бути такою гарною": Кароль засвітила фігуру у стильній сукні з вирізами (фото)

Українська співачка Тіна Кароль поділилася з шанувальниками знімком, на якому продемонструвала стильне вбрання з вирізами. Артистка позувала сидячи на підлозі. Відповідне фото знаменитість опублікувала на сторінці в Instagram, передають Патріоти України.

Так, Кароль з'явилася в довгій обтислій сукні білого кольору, яку доповнювали вирізи в області талії – у такий спосіб вбрання підкреслило фігуру співачки. Крім того, свій лук зірка завершила елегантними туфлями-човниками і прикрасами – кольє і сережками.

Користувачам мережі дуже сподобалося нове фото Кароль і вони залишили безліч приємних коментарів під публікацією. "Красоточки", "Чарівна", "Незаконно бути такою гарною", "Найкрасивіша", – пишуть люди.

Коротко про знаменитість:

  • Тіна Кароль – українська співачка, акторка і телеведуча. Народна артистка України. Тренерка вокального шоу "Голос країни" і ведуча проєкту "Танці з зірками". За версією популярної премії YUNA стала найкращою співачкою 2014 року, 2015 і 2018 років.

"Втім, буває так": Даша Квіткова різко відреагувала на слова ексчоловіка Добриніна про її "невзаємність почуттів"

вівторок, 23 квітень 2024, 11:28

Українська блогерка Даша Квіткова прокоментувала вислів ексчоловіка, ведучого Нікіти Добриніна про те, що вона була "невзаємною у почуттях" під час їхніх стосунків, передають Патріоти України. Так, раніше Нікіта на шоу "Пісня мого життя" розповідав, щ...

"Згідно з законом": Даша Квіткова зізналася, чим завершилася історія з її масштабною ДТП у Києві

вівторок, 23 квітень 2024, 10:44

Українська блогерка Даша Квіткова, яка минулого року булавизнана винною в масштабній київській ДТП, розповіла про кінцеве рішення суду, передають Патріоти України. Як зізнається знаменитість, все вирішилося відповідно до законодавства України й вона в...