"Нічого собі, бомба!": Солістка KAZKA вразила розтяжкою, показавши шпагат (фото)

Солістка KAZKA вразила розтяжкою, показавши шпагат - today.uaСолістка групи KAZKA Олександра Зарицька красива і талановита дівчина, яка неодноразово стикалася з булінгом і цькуваннями через свій зовнішній вигляд. На щастя, артистка знайшла в собі сили йти проти хейтерів і займатися тим, що подобається саме їй, інформують Патріоти України.

Зовсім недавно солістка молодої української групи вразила своїм зовнішнім виглядом після втрати 25 кілограмів, а тепер похвалилася вражаючою розтяжкою. 29-річна виконавиця стала однією з учасниць нового сезону "Танці з зірками". Зараз вона активно займається з тренером і своїм партнером, ім'я якого поки що тримається в секреті.

Судячи з усього, Олександра Зарицька домоглася чималих результатів, оскільки її розтяжка говорить багато про що. В акаунті групи KAZKA дівчина поділилася вражаючим фотознімком. Саша позує в шкіряній спідниці, довгій червоній накидці, закинувши одну ногу на перила, тим самим продемонструвавши поперечний шпагат стоячи.

Виконавиця привела в захват своїх численних фоловерів: "Опа! Ось це так", "Ось це растяжечка", "Нічого собі", "Бомба", "Вогонь", "Ось це ти даєш, красуня", "Клас", "Ого !!", "Розтяжка вогонь" .

Судячи з усього, з булінгом Олександра Зарицька стикається не тільки в повсякденному житті, але і в робочому процесі. Нещодавно стало відомо, що танцор, якого приставили співачці для проєкту "Танці з зірками" зазначив, що не зможе з нею довго протриматися на шоу. Образившись, артистка попросила собі іншого партнера.

"Це важко. Бувають болючі дні": Дочка повідомила новини про хворого Брюса Вілліса

четвер, 26 вересень 2024, 17:58

Всього через кілька днів після того, як Демі Мур повідомила новини про деменцію спередають Патріоти України.вого колишнього чоловіка Брюса Вілліса, їхня дочка Таллула Вілліс також поділилася деякими відомостями про те, як почувається її батько. Під час...

"Дуже багато було хороших слів": Зірка "Голосу країни" розповів, хто з відомих артистів підтримав його під час лікування раку

четвер, 26 вересень 2024, 9:20

Учасник 7 та 11 сезонів українського талант-шоу "Голос країни" Віктор Нікіфоров, який хворіє на рак, розповів, від кого з відомих колег із шоу-бізнесу отримав підтримку під час лікування. За словами співака, сценічний псевдонім якого GORIM, станом його...