Ніяких делікатесів та екзотичних страв: Галкін показав, чим вони із Пугачовою годують Гаррі та Лізу

Ліза і Гаррі Галкін харчуються звичайними стравами, і в зірковій сім'ї Алли Пугачової і Максима Галкіна віддають перевагу традиційній кухні без будь-яких надмірностей і делікатесів. Максим Галкін опублікував на своїй сторінці в Instagram нові фотографії, на яких показав, який сніданок люблять в їхній родині, передають Патріоти України.

Галкін розмістив знімки, на яких його діти із задоволенням їдять на сніданок звичайну їжу. Шоумен продемонстрував, що зазвичай вони вживають свіжі ягоди і фрукти, яблучне повидло, свіжу моркву і сосиски. При цьому підписники артиста зазначили, що його діти харчуються дуже різноманітно і досить правильно. Також вони похвалили батьків за те, що вони привчили Гаррі і Лізу до найпростіших страв, але при цьому корисних. Багато хто зазначив, що цей сніданок нагадав їм їжу в Радянському Союзі.
«Уплітає за обидві щоки», «Хто б міг подумати, що Алла для двійнят відварює сосиски», «Як в самій звичайній родині, клас!», «О-о! Сосисочки, смакота», - прокоментували підписники Галкіна. Потрібно зазначити, що артист постійно показує, як харчуються його діти. Нещодавно він написав, що у них на столі завжди присутні фрукти і овочі, вирощені у власному городі.

"Я шокована і маю їхати до своєї родини": У Ніколь Кідман сталося горе

неділя, 8 вересень 2024, 12:22

У родині голлівудської акторки Ніколь Кідман сталося горе, передають Патріоти України. В артистки померла мама - Жанель Енн Кідман. Як пише видання People, знаменитість про це дізналася, коли перебувала на острові Лідо, Італія. Кідман туди прибула на В...

"Я не знаю, чи змогла би так": Українська акторка розповіла, як Алла Пугачова здивувала всіх на зйомках у Києві

неділя, 8 вересень 2024, 7:20

Українська акторка Тетяна Шеліга, яка свого часу брала участь у створенні музичного фільму "За двома зайцями" за мотивами однойменної п'єси Старицького, розповіла, як вела себе на зйомках в Києві російська співачка номер один Алла Пугачова Вона виконув...