Ніщо не вічне? Олег Винник офіційно розлучився з дружиною

31 травня в особистому акаунті в Інстаграм Олег Винник опублікував нову фотографію. У кадрі бізнесмен постав на тлі Арки Головного Штабу в Санкт-Петербурзі, позуючи в синіх джинсах, білій футболці, шкіряній куртці і сонцезахисних окулярах, повідомляють Патріоти України.

"Офіційно розлучений", - коротко і ясно зазначив чоловік.

5 років тому бізнесмен втратив в аварії авіалайнера двох дітей і дружину. Досі він не може пережити біль втрати, але намагається, як може. У грудні 2020 року стало відомо, що він одружився з болгарською гімнасткою Алексою.

"До зустрічі з тобою в моєму світі було одне Різдво, яке в Болгарії святкують 25 грудня. Тепер в нашому спільному житті в два рази більше свят і гарного настрою", - написала спортсменка в січні 2021 року.

Але казка тривала недовго і незабаром закохані подали на розлучення. У березні стало відомо, що Олег Винник і Алекса вже не разом. І ось, 31 травня бізнесмен отримав документи про розлучення і почав новий етап у своєму житті.

Попри настільки бурхливе особисте життя, чоловік не забуває свою сім'ю. Щороку в день народження покійної дружини Олег Винник публікує її фото і пише подібний текст: "З днем народження Маріанна. Все пам'ятаю і буду пам'ятати". Також він робить і в дні народження свого сина і дочки.


"Я думаю, що все буде добре": Вагітна Джамала розсекретила, коли народжуватиме та чи обрала ім'я для третього сина

четвер, 2 травень 2024, 16:57

Українська співачка Джамала зізналась, коли має народжувати третю дитину та чи обрала вже ім'я для сина, передають Патріоти України. Незабаром артистка стане багатодітною матусею. Нині вона готуються до третіх пологів. Як зізналась виконавиця, під час ...

Під бронь не підпадає: Дмитро Коляденко розповів, чи готовий вступити до лав ЗСУ

четвер, 2 травень 2024, 9:39

Відомий український шоумен і співак Дмитро Коляденко зізнався, чи піде він служити, якщо йому прийде повістка. Під час телемарафону Єдині новини Дмитро Коляденко зізнався, що перебуває на військовому обліку. Він підкреслив, що якщо отримає повістку, то...